Kauan odotettu Anna Glad - yli 70 000 myytyä kirjaa

Eva Frantz on mestareiden veroinen. Aamulehti

Minne koulusihteeri Yrsa Manner on kadonnut? Miksi kaupungin suosituimman leikkipaikan viemärikaivo tulvii? Piilotteleeko purkamisuhan alla olevassa Holmborgin koulussa vertaansa vailla oleva taideaarre?

Anna Glad elää todellisia ruuhkavuosia yrittäessään saada arkensa pienen lapsen äitinä ja poliisina rullaamaan, vaihtelevalla menestyksellä. Kumppani Tomas on peruskallio, mutta onko hän vähän liiankin kiinnostunut uuden ystävänsä Mimmi Sandbergin perhetilanteesta? Mimmi on 4-vuotiaan Veeran sijaisäiti, ja nyt Veeran biologinen äiti haluaa huoltajuuden takaisin. Onko Mimmin koti niin turvallinen kuin hän itse haluaa uskoa?
 
Lasta et minulta vie jatkaa taidokasta Anna Glad -sarjaa, jossa menneisyys ja sen salaisuudet erottavat ja sitovat yhteen pikkukaupungin asukkaita.
 

Osta

32.00 €

Eva Frantz on mestareiden veroinen
Loistavan Anna Glad -dekkarisarjan neljäs osa on kolmen vuoden odotuksen arvoinen.
Jo vuonna 2019 oli selvää, että Suomi on saanut uuden dekkaritähden, jota kehtaa verrata sellaisiin koviin ruotsalaisnimiin kuin Maria Lang ja Camilla Läckberg.
(--) Vaikka langanpäitä on paljon, Frantz pitää kokonaisuuden alusta loppuun asti kasassa kiitettävän hyvin. Lukija voi arvata, että kaikki liittyy kaikkeen, mutta ei keksi liian nopeasti, miten.
Yksi Eva Frantzin vahvuuksista on sympaattisten henkilöhahmojen luominen. (--) jokainen heistä on niin huolella rakennettu, että lukijaa alkavat rikosten lisäksi kiinnostaa myös sarjan päähenkilöiden kuulumiset.
Kaisa Järvelä, Aamulehti

Lopputuloksena on kerronnallinen ilo, joka tarttuu ja tekee tästä hänen tähän mennessä parhaan dekkarin.
Celia Svedhem, Yle

Nostan hattua Eva Frantzille, joka hallitsee genren koko tunnepaletin [...] Palapelin laatijana Frantz on jo ilmiömäinen, lukukokemus on samalla turvallinen ja karmivan jännittävä. 
Ylva Perera, Hufvudstadsbladet

Eva Frantz


Eva Frantz

Osasto 23

Eva Frantz

Ruukin salaisuus

Eva Frantz

Yön kuningatar