Tästä pelistä pois

5,00 

–84%
Alin hinta 30 päivään:
5,00 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Arviot

"Frantz kirjoittaa eloisaa, luontevaa kieltä ja sitoo kirjansa kirjavat langat hyvin yhteen. Tästä pelistä pois on kolmas, pieneen rannikkokaupunkiin sijoittuva Glad-dekkari. Kartalle henkilöistä pääsee, vaikka aiempia osia ei olisi lukenutkaan.

" – Sari Toivakka, Keskisuomalainen

Arkinen Anna Glad on päähenkilö, josta on helppo pitää. Leppoisa dekkari ei mässäile rikosten raakuudella, mutta tarjoaa taitavasti tummempiakin sävyjä. (--) Hyvin rakennettu juoni harhauttaa lukijaa monilla väärillä vihjeillä. Kun loppuratkaisukin jättää nautinnollisen kiusoittelevan "miksi en tätä tajunnut" -tunteen, se on hyvän dekkarin merkki se.

Salla Porra, Ruumiin kulttuuri

Tyylikäs juonenkuljetus ja psykologinen ote tuovat kirjoihin klassisen dekkarin piirteitä. Frantz on sisällyttänyt teoksiin myös arkielämän pattitilanteita ja ihmissuhdekysymyksiä, jotka pitävät jännitettä yllä toisella tasolla.

Kati Ylönen, Hankasalmen Sanomat
Kirjailija
Eva Frantz

Suomenruotsalainen Eva Frantz syntyi vuonna 1980 Helsingissä ja asuu nykyään Espoossa. Hän on opiskellut journalistiikkaa, pohjoismaisia kieliä ja pohjoismaista kirjallisuutta Helsingin yliopistossa. Kirjailijantyönsä ohessa hän työskentelee toimittajana ja vetää muun muassa Relationspodden Norrena & Frantz -podcastia. Frantz on toiminut myös ruotsinkielisen Ylen euroviisukommentaattorina vuodesta 2011 lähtien. Frantzin dekkarit käsittelevät yleensä

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515250933

Julkaisuvuosi

2020

Formaatti

E-kirja, Kovakantinen, Pokkari, Äänikirja

Sivumäärä

383

Äänen kesto

Ikäryhmä

Kirjailija

Eva Frantz

Kääntäjä

Ulla Lempinen, Arja Kantele

Lukija

Hannamaija Nikander