Haluatko kirjailijaksi?

Kustantamo S&S – ystävien kesken S&S – on yleiskustantamo, joka julkaisee kauno- ja tietokirjallisuutta sekä lasten- ja nuortenkirjoja. Kustannamme ajankohtaista mutta ajatonta, kestävää kirjallisuutta lukijoita varten: kirjoja, jotka puhuttelevat ja joiden parissa voi kasvaa ja sivistyä, liikuttua ja ilahtua.

Etsimme jatkuvasti uusia, kiinnostavia tekijöitä. Haluamme myös luoda tilaa äänille, joita ei mielestämme ole vielä kuultu tarpeeksi. Listallamme on tilaa niin vakavalle kuin kevyemmälle kirjallisuudelle eri genreissä.

Vastaanotamme mieluiten mahdollisimman viimeisteltyjä käsikirjoituksia vain sähköpostitse. Tietokirjaa voit tarjota myös idean, sisältösuunnitelman ja tekstinäytteen yhdistelmällä. Kerro viestissä tiiviisti itsestäsi ja aiheestasi sekä liitä käsikirjoitus ja lyhyt synopsis viestin liitetiedostoiksi (esim. pdf- tai doc-muodossa).

Lähetä käsikirjoituksesi osoitteeseen kasikirjoitukset@sets.fi.

Saat meiltä automaattisen vahvistuksen, kun viestisi on vastaanotettu. Olemme pian yhteydessä, mikäli käsikirjoituksesi herättää meissä kiinnostusta.

Huomaathan, että emme lähetä erillistä hylkäysviestiä. Meillä ole myöskään mahdollisuutta antaa palautetta käsikirjoituksista, jotka eivät tule hyväksytyksi kustannusohjelmaamme.

Jos olet graafikko tai suomentaja ja haluat tehdä kanssamme töitä, ota yhteyttä suoraan toimitukseen.