Osasto 23

24,00 

Alin hinta 30 päivään:
24,00 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa
Arviot

Eva Frantz on tullut tutuksi dekkarikirjailijana. Osasto 23 on hänen ensimmäinen lastenkirjansa ja tämä mainio tarina voitti vuonna 2018 Runeberg Junior -kirjallisuuspalkinnon. Onneksi olkoon, erittäin hyvä lastenkirja sai arvoisensa palkinnon.

Kirjasähkökäyrä-blogi

10-vuotias tyttäreni antaa minun vielä lukea iltaisin itselleen, ihanaa. Tämä oli yksi jännittävimmistä jaetuista lukukokemuksista. Nyt ei liikuttu fantasiamaailmassa vaan historiassa, keuhkotautiparantolassa ja nuoren päähenkilön kokemuksissa. Kouluikäisten dekkari yllätti hetkeksi aikuisenkin ja oli kohderyhmän mielestä juuri sillä ihanalla”melkein liian pelottavan” rajalla.

Anna Pihlajaniemi, Kodin kuvalehti  

Eva Frantz on tullut tutuksi dekkarikirjailijana. Osasto 23 on hänen ensimmäinen lastenkirjansa ja tämä mainio tarina voitti vuonna 2018 Runeberg Junior -kirjallisuuspalkinnon. Onneksi olkoon, erittäin hyvä lastenkirja sai arvoisensa palkinnon. Kirjasähkökäyrä-blogi

10-vuotias tyttäreni antaa minun vielä lukea iltaisin itselleen, ihanaa. Tämä oli yksi jännittävimmistä jaetuista lukukokemuksista. Nyt ei liikuttu fantasiamaailmassa vaan historiassa, keuhkotautiparantolassa ja nuoren päähenkilön kokemuksissa. Kouluikäisten dekkari yllätti hetkeksi aikuisenkin ja oli kohderyhmän mielestä juuri sillä ihanallamelkein liian pelottavan rajalla.

Anna Pihlajaniemi, Kodin kuvalehti

Kirjailija
Eva Frantz

Suomenruotsalainen Eva Frantz syntyi vuonna 1980 Helsingissä ja asuu nykyään Espoossa. Hän on opiskellut journalistiikkaa, pohjoismaisia kieliä ja pohjoismaista kirjallisuutta Helsingin yliopistossa. Kirjailijantyönsä ohessa hän työskentelee toimittajana ja vetää muun muassa Relationspodden Norrena & Frantz -podcastia. Frantz on toiminut myös ruotsinkielisen Ylen euroviisukommentaattorina vuodesta 2011 lähtien. Frantzin dekkarit käsittelevät yleensä

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515248718

Julkaisuvuosi

2019

Formaatti

E-kirja, Kovakantinen, Äänikirja

Sivumäärä

138

Äänen kesto

Ikäryhmä

9-12

Kirjailija

Eva Frantz

Kääntäjä

Anu Koivunen

Lukija

Anna-Riikka Rajanen