Jännittävä seikkailu ihmeellisten värivoimien maailmassa

Sarjan isoin ansio on sen tarjoamassa laveassa samastumispinnassa: äänen antamisessa erilaisille lapsille, aikuisille, perheille ja elämänkohtaloille. Lastenkirjahylly, Päivi Heikkilä-Halttunen

Kaksossisarukset Liekki ja Loimu hallitsevat ihmeellisiä värivoimia. He pystyvät liikuttamaan tahdon voimalla kaikkea oranssia.

Tuttu vanharouva Magenta, joka hallitsee purppuraa, on pyytänyt kaksosia Värikkäiden sukukartanolle. Lähiseudun taloja on alkanut palaa poroksi, ja tulipaloja paenneita värisokeita on majoitettu kartanolle. Tarvitaankin apua tulta hallitsevilta kaksosilta sekä Tiuku Värikkäältä, joka pystyy parantamaan värisokeita.

Liekki kuvittelee kartanoa kaikessa loistossaan, eikä aavista, mihin kuntoon paikka on päässyt. Perillä häntä ärsyttää siskonsa Loimun kaikkitietävyys, varovaisuus ja kiltteys. Hän ei halua olla vain toinen kaksosista, vaan Liekki - Liekki joka uskaltaa. Pian kotipuolesta kuuluu kuitenkin kamalia - Kaarna-veli on kadonnut! Entä mitä ovat metsässä loistavat oudot tulet, joiden alla palavat oikeat aarteet?
 

Sähkökirja
Paperikirja
Osta

20.00 € 26.00 €

Vuokko Hurme


Vuokko Hurme

Värikkäät 4

Vuokko Hurme

Värikkäät 3

Vuokko Hurme & Suvi-Tuuli Junttila

Maailman napa

Vuokko Hurme

Värikkäät 2. Kirjava kartano

Vuokko Hurme

Värikkäät. Tiukun salaisuus