Kiepaus

26,00 

Alin hinta 30 päivään:
26,00 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa
Arviot

Nurinkurinen lastenfantasia vie mennessään. /---/ nopeasti lukija on kokonaan omintakeisen tarinan pauloissa. Kiepaus muistuttaa elämän perusasioista: perheenjäsenten ja muiden läheisten välinen luottamus on korkeaa elintasoa ja maallista mammonaa tärkeämpää.

  Lastenkirjahylly-blogi

Kiepaus on ennen kaikkea jännittävä matka toiseen todellisuuteen, mutta kirjasta löytyy monesta muusta nykylastenkirjasta tuttu sanoma. Fantasian keinoin Hurme herättelee pohtimaan luonnonkatastrofien läheisyyttä: Lennan arjen kautta voi eläytyä maailmaan, jossa vesi ja sähkö eivät ole itsestäänselvyyksiä.

– Marjaana Roponen, Aamulehti

On mahtavaa, että lapsillekin tehdään ja julkaistaan suomeksi kirjoitettua lasten fantasiakirjallisuutta. Käännöksistä häviää aina jotain, oli kääntäjä työssään sitten kuinka hyvä tahansa. Kiepaus-kirja sopii alakouluikäisten ja sujuvasti lukemaan oppineiden itse luettavaksi. Kirja toimii mainiosti myös aikuisen ääneen lukemana pienemmille lapsille, kuten viisivuotiaan esikoiseni ikäisille.

Lähiömutsi-blogi  

Tarina koukuttaa ja kirjan maailmaan pääsee hyvin sisälle.

EV, Suomen Kuvalehti

Tytöt tarvitsevat esikuvikseen tällaisia hahmoja. Kiepauksessa on paljon mietittävää ja hyviä esimerkkejä ihmisten selviytymistaidoista. Kiepaukselle on luvassa jatkoa, ja sen loppu olikin sen verran koukuttava, että taidan lukea seuraavankin Huimaa-sarjan osan. Luettua elämää -blogi  

Tarina koukuttaa ja kirjan maailmaan pääsee hyvin. Se saa ajattelemaan, miten elämä muuttuisi, jos ei voisi käyttää asioita, joita on tottunut pitämään itsestään selvinä.

– Elina Venesmäki, Suomen Kuvalehti

Kiepaus on ehdottomasti yksi syksyn lastenkirjahitti. Aivan todella hyvä lastenkirja.

Pieni Kirjasto -blogi

Vuokko Hurmeen lasten fantasiasarjan ensimmäinen osa Kiepaus sai 9-vuotiaan mielikuvitukseen vauhtia. Lapsi käänsi nukkekotinsa ylösalaisin säkkituolin päälle ja leikki nurinkurista maailmaa.

Pihla Tiihonen, Kirkko ja kaupunki

Mitä, jos painovoima kääntyisi yhtäkkiä niin, että kaikki maan päällä alkaisi tippua avaruutta kohti. /---/ Hurmeen luoma maailma ja hahmot kiehtovat mielikuvitusta.

Taika Dahlbom, Helsingin Sanomat

Kirjailija
Vuokko Hurme

Vuokko Hurme (s. 1979) on Tampereella syntynyt helsinkiläinen lastenkirjailija. Koulutukseltaan Hurme on kasvatustieteiden maisteri. Hän on toiminut muun muassa lasten ja nuorten taidekasvattajana ja toimittanut perhe- ja kasvatusaiheista tietokirjallisuutta. Hurme kirjoittaa monipuolisesti aiheista, jotka lapsia innostavat. Tuotantoon kuuluu yli kolmekymmentä teosta, niin lasten tietokirjoja, kuvakirjoja kuin romaanejakin. Vuonna 2021 Hurme

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515242945

Julkaisuvuosi

2017

Formaatti

E-kirja, Kovakantinen, Äänikirja

Sivumäärä

248

Äänen kesto

Ikäryhmä

6-9

Kirjailija

Vuokko Hurme