Värikkäät 1

Tiukun salaisuus

26,00 

Alin hinta 30 päivään:
26,00 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa
Arviot

Tiukun salaisuus ei jää monista ajankohtaisista teemoistaan huolimatta niiden vangiksi. Erityisherkkyys, ennakkoluulot ja ystävyyteen liittyvä vallankäyttö tulevat myös toiminnallisen juonen kupeessa esille ilman alleviivausta ja tehostusta. Jännitettä nostetaan vähitellen ja viitteitä tulevista käänteistä ripotellaan maltillisesti lapsilukijan koukuttamiseksi

Hyvän sarja-avauksen merkki on mielestäni se, että aikuinenkin intoutuu tässä mittakaavassa pohdiskelemaan sarjan etenemistä. Avausosa esittelee keskushenkilöt kiinnostavasti ja Reetta Niemensivun kuvitus on selkeydessään samastuttava ja raikas. Myös sarjan visuaalisessa ilmeessä on onnistuneesti ja perustellusti hyödynnetty punaista tehosteväriä.

Rouva Huu, Lastenkirjahylly

 

Wau. Syksyn paras kirja, Vuokko Hurmeen Värikkäät (…) Kirjasta löytyy upeita metaforisia tasoja ennakkoluulojen, suvaitsevaisuuden, erilaisuuden ja tunnetaitojen teemoista (…) Kepeä, mutta syvällinen kirja.

@pirkkoilmanen_kirjavinkkari 

Kirjaa voi lukea hauskana lastenfantasiana, mutta myös piilottelun ja salailun näkökulmasta. Monissa perheissä on asioita, joita ei mielellään haluta ulkopuolisten tietoon. Asioiden salassapito voi olla raskastakin, ja usein sanotaan totuuden vapauttavan. Niin käy myös Tiukun salaisuudessa, joka aloittaa uuden Värikkäät-fantasiasarjan.

Merja Leppälahti, Onnimanni
Kirjailija
Vuokko Hurme

Vuokko Hurme (s. 1979) on Tampereella syntynyt helsinkiläinen lastenkirjailija. Koulutukseltaan Hurme on kasvatustieteiden maisteri. Hän on toiminut muun muassa lasten ja nuorten taidekasvattajana ja toimittanut perhe- ja kasvatusaiheista tietokirjallisuutta. Hurme kirjoittaa monipuolisesti aiheista, jotka lapsia innostavat. Tuotantoon kuuluu yli kolmekymmentä teosta, niin lasten tietokirjoja, kuvakirjoja kuin romaanejakin. Vuonna 2021 Hurme

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515251213

Julkaisuvuosi

2020

Formaatti

E-kirja, Kovakantinen

Sivumäärä

199

Äänen kesto

Ikäryhmä

6-9

Kirjailija

Vuokko Hurme