Sininen huvila

5,00 

–44%
Alin hinta 30 päivään:
5,00 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Arviot

Eva Frantzin halu kirjoittaa viihdyttävästi näkyy. Tämä hänen toinen romaaninsa viihdyttää salapoliisitarinaa janoavan lukijan lisäksi myös hyvän ja hyvin kirjoitetun tarinan ystävää.

Anna Glad -sarjasta voisi olla seuraavaksi suomalaiseksi naisdekkaristin menestystarinaksi kansainvälisille markkinoille - - .

Aamulehti, Marjaana Roponen

Annan plussaa myös kirjan miljööstä. Idyllinen sininen huvila, lifestyle-bloggaajan koti, jossa kaikki on viimeisen päälle tiptop, ei leivänmuruja pöydällä eikä tahmaisia sormenjälkiä ovissa. Mutta vaikka aluksi pikkukaupunki vaikuttaa uneliaalta ja monen elämä tahrattomalta, julkisivun takaa paljastuu kaappeihin piiloteltuja luurankoja. Aion painaa Eva Frantzin nimen mieleeni.  Mari Södergård, Luetut.

net

Eva Frantz kuvaa hienosti eläytyen blogosfäärin peliä fiktion ja todellisuuden kanssa.

Pia Ingström, Hufvudstadsbladet

Todentuntuinen ja taitavasti kirjoitettu jännitystarina vie mukanaan, ja monimutkaisen vyyhdin loppuratkaisu yllättää kokeneimmankin dekkarifanin.

DekkariNetti

Monet jännityskirjallisuuden ystävät valittavat, että nykyjännärit ovat kaikki pelkkää raakuuksilla retostelua, verta ja suolenpätkiä kirjallisessa muodossa. Tuntuu kuin kirjailijat kilpailisivat siitä, kuka keksii mielikuvituksellisimman tavan pilkkoa ihminen, parhaimmillaan useampikin, ennen kuin sata sivua on täynnä. Nyt kevyempiä jännäreitä kaivanneille on kuitenkin tarjolla uusi, tutustumisen arvoinen sarja, jonka päähenkilönä on poliisi Anna Glad.

Kirjavinkit

Espoossa asuva kirjailija Eva Frantz taitaa ennen kaikkea rennon, mutta silti uhkaavan tunnelman, samoin ihailin hänen viljelemiä herkullisia yksityiskohtia. Pieni suuri, ehdottoman uniikki tarina. Näin Sinisen kartanon silmissäni ja täytyy myöntää, että pidin näkemästäni.

Rakkaudesta kirjoihin -blogi

Kirja oli leppeää luettavaa, vaikka siinä tapahtui niin pahoinpitelyjä, tapon yritys kuin lapiolla tehty murhakin. Kuulostaako hurjalle kun leppeä ja murha yhdistetään samaan kuvaukseen. Niin hullulta kuin se todellakin kuulostaa, se on totta. /---/ Itse ainakin odotan seuraavaa kirjaa innolla.

Älä ota sitä niin vakavasti -blogi

Suomalaisten dekkarikirjailijoiden kasvavaan kaartiin on liittynyt suomenruotsalainen toimittaja Eva Frantz. Hänen toinen rikosromaaninsa on iloinen yllätys dekkareita ahmivalle. Sinisessä huvilassa bloggarin kimppuun on hyökätty, eikä hyökkäys jää tarinan ainoaksi iskuksi. Osansa saa myös kirjassa esiteltävä vanhempi rikoskonstaapeli Anna Glad. Hänet Frantz lupaa marssittaa sivuille seuraavissakin dekkareissaan. Ja hyvä niin, sillä vanhemman rikoskonstaapelin hahmo on uskottavan normaali, kotiongelmineen kaikkineen. Ann-Mari Rannikko, Turun Sanomat  

Loppuhuipennus on juuri sellainen, kuin kunnon dekkarissa pitääkin. Ja ratkaisua en ainakaan minä arvannut ennalta, vaan jännitys säilyy loppumetreille saakka. Lisää Anna Gladia niin minä kiitän. Lukulampun valossa -blogi  

Juonenpunonnan nouseva tähti [--] Sininen huvila on tyylillisesti sukua ruotsalaisten Mari Jungstedtin, Anna Janssonin ja Viveca Stenin sekä uuden brittitähden Elly Griffithsin dekkareille. Frantz sopii joukkoon kuin olisi aina ollut siellä.

– Marika Riikonen, Hämeen Sanomat  

Niin siinä kävi, että kun aloitin lukemisen illalla, lopetin sen aamulla. Rikosromaanissa on vetävä juoni ja hyvä vire.

Tuula Kanninen, Eeva-lehti
Kirjailija
Eva Frantz

Suomenruotsalainen Eva Frantz syntyi vuonna 1980 Helsingissä ja asuu nykyään Espoossa. Hän on opiskellut journalistiikkaa, pohjoismaisia kieliä ja pohjoismaista kirjallisuutta Helsingin yliopistossa. Kirjailijantyönsä ohessa hän työskentelee toimittajana ja vetää muun muassa Relationspodden Norrena & Frantz -podcastia. Frantz on toiminut myös ruotsinkielisen Ylen euroviisukommentaattorina vuodesta 2011 lähtien. Frantzin dekkarit käsittelevät yleensä

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515242907

Julkaisuvuosi

2017

Formaatti

E-kirja, Kovakantinen, Pokkari, Äänikirja

Sivumäärä

247

Äänen kesto

Ikäryhmä

Kirjailija

Eva Frantz

Kääntäjä

Ulla Lempinen