Muistin varassa

Oikeusprosessi ja totuus

12,90 

–60%
Alin hinta 30 päivään:
12,90 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,
Arviot

Olisi siis suotavaa, että Muistin varassa löytyisi jokaisen poliisin, oikeustieteilijän ja oikeuspsykologin kirjahyllystä. Muistin luonteen tuntemisesta olisi kuitenkin hyötyä myös monissa muissa konteksteissa, joissa tietoa kerätään haastattelemalla. Näin ollen Muistin varassa on teos, jota voi suositella eri sovellusaloilla työskentelevien psykologien lisäksi ainakin lääkäreille, tutkijoille sekä sosiaali- ja kasvatusalan ammattilaisille.

  Anette Jaakonaho, Psykologi-lehti

Kirja ilahduttaa lukuisilla kiinnostavilla tapausesimerkeillään. Korkmanilla itsellään on myös paljon kokemusta asiantuntijatodistajana toimimisesta, mistä oli niin ikään hyvin mielenkiintoista lukea. Tärkein anti tässä kirjassa on kuitenkin se, että se avaa kokonaisen maailman, josta olin ennen hädin tuskin tietoinen. […] Muistin varassa on sen verran mukaansatempaava kirja, että todellakin toivon ettei Julia Korkmanin kirjallinen ura jää tähän erinomaiseen esikoiskirjaan. Titta Lindström, Kirjavinkit.

fi

Julia Korkmanin kirja on vetävä, suorastaan jännittävä, ja aihe on yhteiskunnallisesti tärkeä. Kirja puhuttelee myös ihan tavallista lukijaa. Itse päätin sen luettuani, että ainakaan vanhoista asioista en enää kenenkään kanssa jähnää: aika muovaa meille kullekin oman näkökulman menneeseen.

Tuula Koukku, Tiede

Kirjailija
Julia Korkman

Julia Korkman (s. 1977) on kansainvälisesti tunnustettu oikeuspsykologian dosentti ja tutkija, jota muisti on aina kiehtonut. Hän on työskennellyt lukuisissa oikeustapauksissa asiantuntijana ja pohtinut todistajanlausuntojen luotettavuuden arviointiin liittyviä kysymyksiä. Hän on myös kouluttanut oikeusalan ja terveydenhuollon ammattilaisia ja työskennellyt HUS:in lasten ja nuorten oikeuspsykologian yksikössä. 

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515257307

Julkaisuvuosi

2022

Formaatti

E-kirja, Kovakantinen, Äänikirja

Sivumäärä

343

Äänen kesto

Ikäryhmä

Kirjailija

Julia Korkman

Lukija

Julia Korkman