Download Kuva:
Suvi-Tuuli Junttila
Mitä kaikkea teipistä voi keksiä?

Leikkimään, teippi! on leikki-ikäänsä aloitteleville ja sitä eläville lapsille suunnattu pikkukirja. Kertomus Leilan päivästä tarjoaa lukijalle tarinan rinnalla hauskoja leikki-ideoita. Värikkäät ja rouheat kuvitukset on rakennettu teippiä hyödyntäen kollaasien ja pienoismaailmojen valokuvista. 

Tämä pieni, ihanan sympaattinen kirja on täynnä ihan superyksinkertaisia mutta samalla aivan hurjan kekseliäitä teippileikkejä.(...) Itse tarina soveltuu lyhyydessään ja leikkisyydessään aivan pienillekin lapsille, mutta sadun lomaan upotetut teippi-ideat toimivat myös isommille. Ja juuri nämä valokuvakuvituksen kautta tarjoiltavat askartelu- ja leikkivinkit ovat sitä kirjan parasta antia. Ne suorastaan kutsuvat paitsi iloiseen leikkiin myös päästämään oman mielikuvituksen valloilleen. (...) voi että, miten hyvät teippileikit pojat saivatkaan aikaan tämän pienen kirjan innoittamina!
Taidekoti-blogi

Mukulan kirjalempparit (...) Mielestäni yksi yllättävimmistä lastenkirjoista. Visuaalinen toteutus on hieno ja todella erottuva. Frida tykkää kirjasta varmaan muista syistä, mutta osaa sen lähes ulkoa. Teippiaskarteluja on myös kokeiltu kirjan innoittamina. "Rauha maassa, kun osaa laskea kymmeneen", on yksi kirjan toistetuimmista lauseista ja mahdollisesti yksi numeroihastuksen käynnistäjistä.
Rakkautta ja Mamarkiaa -blogi-
 

Vuokko Hurme
Suvi-Tuuli Junttila


Vuokko Hurme & Suvi-Tuuli Junttila

Maailman napa

Vuokko Hurme & Suvi-Tuuli Junttila

Leikkimään, pahvi!