Lasta et minulta vie

32,00 

Alin hinta 30 päivään:
32,00 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,
Arviot

Eva Frantz on myös loistava dekkaristi, jonka teoksissa on omalaatuinen Strömsö noir -tunnelma. Anna Glad -sarjassa ilmestynyt neljäs osa Lasta et minulta vie pureutuu lastensuojelun ongelmiin. Runsas juoni kieppuu 1970-luvun ja nykyhetken välillä, ja mukana on kansainväliset ulottuvuudet saava taidesensaatio. Tällaisia kunnon dekkareiden pitääkin olla.

Anna-lehti

Eva Frantz on mestareiden veroinen Loistavan Anna Glad -dekkarisarjan neljäs osa on kolmen vuoden odotuksen arvoinen. Jo vuonna 2019 oli selvää, että Suomi on saanut uuden dekkaritähden, jota kehtaa verrata sellaisiin koviin ruotsalaisnimiin kuin Maria Lang ja Camilla Läckberg. (--) Vaikka langanpäitä on paljon, Frantz pitää kokonaisuuden alusta loppuun asti kasassa kiitettävän hyvin. Lukija voi arvata, että kaikki liittyy kaikkeen, mutta ei keksi liian nopeasti, miten. Yksi Eva Frantzin vahvuuksista on sympaattisten henkilöhahmojen luominen. (--) jokainen heistä on niin huolella rakennettu, että lukijaa alkavat rikosten lisäksi kiinnostaa myös sarjan päähenkilöiden kuulumiset. Kaisa Järvelä, Aamulehti Lopputuloksena on kerronnallinen ilo, joka tarttuu ja tekee tästä hänen tähän mennessä parhaan dekkarin. Celia Svedhem, Yle Nostan hattua Eva Frantzille, joka hallitsee genren koko tunnepaletin […] Palapelin laatijana Frantz on jo ilmiömäinen, lukukokemus on samalla turvallinen ja karmivan jännittävä.

  Ylva Perera, Hufvudstadsbladet
Kirjailija
Eva Frantz

Suomenruotsalainen Eva Frantz syntyi vuonna 1980 Helsingissä ja asuu nykyään Espoossa. Hän on opiskellut journalistiikkaa, pohjoismaisia kieliä ja pohjoismaista kirjallisuutta Helsingin yliopistossa. Kirjailijantyönsä ohessa hän työskentelee toimittajana ja vetää muun muassa Relationspodden Norrena & Frantz -podcastia. Frantz on toiminut myös ruotsinkielisen Ylen euroviisukommentaattorina vuodesta 2011 lähtien. Frantzin dekkarit käsittelevät yleensä

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515259738

Julkaisuvuosi

2023

Formaatti

E-kirja, Nidottu, Äänikirja

Sivumäärä

335

Äänen kesto

Ikäryhmä

Kirjailija

Eva Frantz

Kääntäjä

Anu Koivunen

Lukija

Hannamaija Nikander