Vuokko Hurme

Vuokko Hurme

Suvi Kari

Karjukirja

Alin hinta 30 päivään:
14,00 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa
Arviot

Karjukirjassa saa sutata ja värittää viivojen yli. Sen sivuilla räjäytellään karkkipurkkeja ja tarjoillaan maailman epäterveellisimpiä ruokia, mekastetaan ja keksitään hurjaakin hurjempia kertomuksia. Kirjassa  aetaan pisteitä mm. röyhtäilystä, piereskelystä, möykästä ja lattialla kiereskelystä. Mutta tämän kaiken taustalla on ajatus siitä, että (oikeasti ihan kiltit) pikkupahiksetkin saataisiin innostumaan sana- ja kuvataiteen tehtävistä.

Blogi, Taidekoti  

Karjukirja – Hauskaa puuhaa pahiksille (S&S) edustaa puuhakirjojen premium-luokkaa (…) Vuokko Hurmeen suunnittelemat tehtävät ovat niin mahtavan anarkistisia, että kaiken maailman ”yhdistä jokaiselle ninja-eläin-ukkelille oikea ase-ruoka-työväline” -tyyppiset tehtävät kalpenevat ja menevät nurkkaan häpeämään mielikuvituksettomuuttaan.

Viihdevintiöt-blogi
Kirjailija
Vuokko Hurme

Vuokko Hurme (s. 1979) on Tampereella syntynyt helsinkiläinen lastenkirjailija. Koulutukseltaan Hurme on kasvatustieteiden maisteri. Hän on toiminut muun muassa lasten ja nuorten taidekasvattajana ja toimittanut perhe- ja kasvatusaiheista tietokirjallisuutta. Hurme kirjoittaa monipuolisesti aiheista, jotka lapsia innostavat. Tuotantoon kuuluu yli kolmekymmentä teosta, niin lasten tietokirjoja, kuvakirjoja kuin romaanejakin. Vuonna 2021 Hurme

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515242976

Julkaisuvuosi

2017

Formaatti

Nidottu

Sivumäärä

63

Äänen kesto

Ikäryhmä

Kirjailija

Vuokko Hurme

Kuvittaja

Suvi Kari