Lukunäyte
Puuhakirja, joka saa pöksysi tutisemaan!

Tämä tehtäväkirja sisältää tosi pahoja piirtämis- ja kirjoitustehtäviä kouluikäisille.
Kirjan sivuille pääsee kynäilemään hurjaakin hurjemman kertomuksen, piirtämään maailman epäterveellisimpiä ruokia ja loihtimaan pahimmalle reseptin, suunnittelemaan jekkuja aikuisille ja kirjoittamaan suurimmat salaisuutensa (ja niittaamaan ne kiinni, ettei kukaan näe).
Maskottina toimiva Jää-Karju avustaa (tai häiritsee) tehtävien täyttämisessä.
Luovaa ajattelua herättelevät tehtävät rikastuttavat lapsen mielikuvitusta ja houkuttelevat kuvalliseen ja kirjalliseen irrotteluun. Niiden parissa syttyy lamppu jos toinenkin.
 

Osta

9.80 € 14.00 €

Karjukirja Hauskaa puuhaa pahiksille (S&S) edustaa puuhakirjojen premium-luokkaa (...) Vuokko Hurmeen suunnittelemat tehtävät ovat niin mahtavan anarkistisia, että kaiken maailman yhdistä jokaiselle ninja-eläin-ukkelille oikea ase-ruoka-työväline -tyyppiset tehtävät kalpenevat ja menevät nurkkaan häpeämään mielikuvituksettomuuttaan.
Viihdevintiöt-blogi

Karjukirjassa saa sutata ja värittää viivojen yli. Sen sivuilla räjäytellään karkkipurkkeja ja tarjoillaan maailman epäterveellisimpiä ruokia, mekastetaan ja keksitään hurjaakin hurjempia kertomuksia. Kirjassa  aetaan pisteitä mm. röyhtäilystä, piereskelystä, möykästä ja lattialla kiereskelystä. Mutta tämän kaiken taustalla on ajatus siitä, että (oikeasti ihan kiltit) pikkupahiksetkin saataisiin innostumaan sana- ja kuvataiteen tehtävistä.
Blogi, Taidekoti
 

Vuokko Hurme


Vuokko Hurme

Värikkäät. Tiukun salaisuus

Vuokko Hurme & Susanna Iivanainen

Keikaus

Vuokko Hurme & Suvi-Tuuli Junttila

Leikkimään, pahvi!

Vuokko Hurme & Susanna Iivanainen

Kaipaus

Vuokko Hurme

Kiepaus