Lukunäyte
Cozy crime on ilmiö maailmalla, nyt myös Suomessa!

Kaksi teiniä löytää pienen pojan harhailemasta keskellä yötä autiolla autotiellä ja vie pojan kotiin, siniseen huvilaan metsän laidassa. Keittiön lattialla lojuu verissä päin pojan, Brunon, äiti Becca. Vakavasti loukkaantunut nainen kiidätetään hengenvaarassa sairaalaan. Rikosta ryhtyy selvittämään poliisikomisario Anna Glad. Käy ilmi, että supersuosittua Sininen huvila -nimistä lifestyle-blogia pitävän Becca Stenlundin henkeä on uhattu blogin kommenteissa. Beccan mies Peter on muuttanut katkeroituneena pois täydellisyyttä tavoittelevan puolisonsa luota ja menettänyt samalla paitsi kodin, myös poikansa.
Becca taistelee sairaalassa hengestään, mutta tyhjilleen jääneeseen, lukittuun huvilaan ilmestyy joka päivä tuoreita kukkia...
Sininen huvila avaa uuden sarjan, jossa seurataan Anna Gladia jonka omakin elämä on solmussa, työtön avomies istuu kotona pelin äärellä kaiket päivät ja suhde junnaa paikallaan.
Todentuntuinen ja taitavasti kirjoitettu jännitystarina vie mukanaan, ja monimutkaisen vyyhdin loppuratkaisu yllättää.
 

Sähkökirja
Paperikirja
Osta

32.00 €

Eva Frantz kuvaa hienosti eläytyen blogosfäärin peliä fiktion ja todellisuuden kanssa.
Pia Ingström, Hufvudstadsbladet

Annan plussaa myös kirjan miljööstä. Idyllinen sininen huvila, lifestyle-bloggaajan koti, jossa kaikki on viimeisen päälle tiptop, ei leivänmuruja pöydällä eikä tahmaisia sormenjälkiä ovissa. Mutta vaikka aluksi pikkukaupunki vaikuttaa uneliaalta ja monen elämä tahrattomalta, julkisivun takaa paljastuu kaappeihin piiloteltuja luurankoja.
Aion painaa Eva Frantzin nimen mieleeni. 
Mari Södergård, Luetut.net

Eva Frantzin halu kirjoittaa viihdyttävästi näkyy. Tämä hänen toinen romaaninsa viihdyttää salapoliisitarinaa janoavan lukijan lisäksi myös hyvän ja hyvin kirjoitetun tarinan ystävää.

Anna Glad -sarjasta voisi olla seuraavaksi suomalaiseksi naisdekkaristin menestystarinaksi kansainvälisille markkinoille - - .

Aamulehti, Marjaana Roponen

Eva Frantz