Saarretut

20,00 

Alin hinta 30 päivään:
20,00 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa
Arviot

Luminen tarina koukutti minut yllättävän tehokkaasti. /---/ Kirjan tunnelma ei ole ahdistava vaan tapahtumat ja ihmissuhteiden vyyhdet etenevät mieltä kutkuttavasti. Tämän vuoksi sivut taisivatkin kääntyä minulla niin vilkkaasti. Saarretut oli sopiva yhdistelmä vaiettuja salaisuuksia ja pikkukaupungin sisäänpäinkääntynyttä tunnelmaa. Goodreadsiin Saarretut saa minulta neljä tähteä.

Oksan hyllyltä -blogi  

Karin Erlandssonin Saarretut on romaani, jonka haluaisi joko hotkaista saman tien yhdeltä istumalta tai sitten nautiskella hitaasti ja ajan kanssa. Minä valitsin jälkimmäisen tavan, verkkaisen nautiskelun. Muutama luku kerrallaan, rauhallisesti sanoja makustellen. Tosin myönnettäköön, että kirjan viimeisellä kolmanneksella sorruin nopeatahtiseen ahmimiseen. Luetut.

net -blogi  

Erlandsson kuvaa taitavasti epätodellista tilannetta. Lumi ahdistaa ja saartaa, samoin suru ja selvittämättä jääneet ihmissuhteet, joita tuntuu olevan lähes jokaisella.

Tiina Ruotsala, Keskipohjanmaa

Saarretut ei ehkä vastaa perinteisen dekkarin ystävän odotuksiin. Se on oikea valinta sille, joka pitää jännityksen lisäksi erilaisten ihmisten ja heidän vuorovaikutuksensa kuvaamisesta. Minna Väisälä, Blogi –Kirsin Book Club  

Kirjailija
Karin Erlandsson

Karin Erlandsson debytoi vuonna 2014 romaanillaan Minkriket (Minkkitarha, suom. Taija Mård) ja on sen jälkeen julkaissut kaksikymmentä kirjaa eri genreissä ja eri ikäisille lukijoille. Hän on syntynyt vuonna 1978 Uudessakaarlepyyssä ja on koulutukseltaan kirjallisuustieteen maisteri. Opintojen jälkeen hän työskenteli 13 vuotta toimittajana ennen kuin ryhtyi vuonna 2018 päätoimiseksi kirjailijaksi. Hän

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515244925

Julkaisuvuosi

2018

Formaatti

E-kirja

Sivumäärä

Äänen kesto

Ikäryhmä

Kirjailija

Karin Erlandsson

Kääntäjä

Laura Kulmala