Pierun elämää

22,00 

Alin hinta 30 päivään:
22,00 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa
Arviot

Tuhnuista, rupsuista ja muista perätörähdyksistä tehdyt, Hannele Huovin suomentamat, lorut saavat hekottamaan ääneen. Sanna Manderin osuvat kuvitukset lisäävät tilannekomiikkaa. Ennustan kirjasta vakioiltasatua.

EH, Kaksplus  

Nyt kikatetaan taatusti lastenhuoneissa. Tuhnut, suhnukat, paukut ja jyrinät tuprahtelevat häpeämättömästi Malin Klingenbergin uusimmassa kirjassa Pierun elämää. Kuvittaja Sanna Mander leikkii iloisesti pärisevillä pepuilla ja pelmahtelevilla kaasupilvillä.

Minna Yli-Karjanmaa, Karjalainen

Pieruhuumori on tyylikästä, kun se tarjoillaan näyttävien kuvien ja taidokkaasti riimiteltyjen lorujen muodossa, ja näkökulmaksi otetaan raikkaasti tai aiheen huomioon ottaen vähemmän raikkaasti pierun lyhyt mutta usein huomionarvoinen elämä. Kääntäjä on tehnyt hyvää työtä kääntäessään lorut ruotsin kielestä. Iloisista kuvista on vastannut toissa vuonna Finlandia Juniorilla palkittu Sanna Mander.

Tuula Toivio, HS Metro  
Kirjailija
Malin Klingenberg

Malin Klingenberg on syntynyt vuonna 1979 ja asunut Houtskarissa, Uusikarlepyyssä, Rimouskissa, Pariisissa, Turussa ja Maarianhaminassa. Nykyään hän asuu Pietarsaaressa. Koulutukseltaan hän on tekstiilisuunnittelija, mutta hän on työskennellyt kirjailijana kokopäiväisesti vuodesta 2013 lähtien. Malin Klingenberg on kirjoittanut lähes 30 kirjaa, joista useita on käännetty yhteensä 15 kielelle. Alberta Ensten och uppfinnarkungen

Lue lisää

Kirjailija
Sanna Mander

Sanna Mander (s. 1980) kasvoi Tukholman lähiössä. Lukion jälkeen hän muutti Helsinkiin ja Taideteolliseen korkeakouluun opiskelemaan graafista suunnittelua. Manderin värikylläisiä kuvituksia on nähty kodin tekstiileissä, pakkauksissa, julisteissa, levynkansissa ja eri julkaisuissa sekä Suomessa että maailmalla. Hän on suunnitellut kirjankansia ja kuvittanut suomalaisia, ruotsalaisia ja englantilaisia lasten- ja nuortenkirjoja. Palkinnot: Finlandia-palkinto

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515248770

Julkaisuvuosi

2019

Formaatti

Kovakantinen

Sivumäärä

32

Äänen kesto

Ikäryhmä

3-6

Kirjailija

Malin Klingenberg, Sanna Mander

Kääntäjä

Hannele Huovi