Pelattu elämä

Miten pelit tekivät minusta minut

12,90 

–54%
Alin hinta 30 päivään:
12,90 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,
Arviot

Teoksen hienoin yksityiskohta on kuitenkin sen aikaansaama houkutus peilata myös omaa pelihistoriaansa ja elämänsä vaiheita. Miksi valitsen roolipeleissä aina tietynlaisen hahmon. Miksi esimerkiksi itse suosin värikästä ja humoristista toimintaa tummempien sävyjen sijasta. Niinpä samalla, kun kirja kertoo kirjoittajastaan, sen tarkoitus on itse asiassa kertoa myös lukijastaan jotain.

Tero Kerttula, Gamereactor

Kirjasta välittyy kirjoittajan suuri rakkaus peleihin ja kuviteltuihin maailmoihin, joissa voi turvassa testailla tuntemuksiaan. Teos on erilaisista pelikokemuksta koottu sekoitus omaelämäkertaa ja tietokirjaa, johon on ripolteltu zen-buddhalaisuutta, feminismiä, kapitalismikritiikkiä ja queer-katsetta. Samalla se on lempeä alustus erään pelaajan elämänkatsomukseen.

Elina Nikulainen, Tulva
Kirjailija
Aleksandr Manzos

Aleksandr Manzos on digitaalisiin peleihin erikoistunut kirjailija ja toimittaja, joka on työskennellyt aiheen parissa yli kymmenen vuoden ajan. Hän pyrkii tuomaan esiin pelien mahdollisuuksia omanlaisena ilmaisun ja kulttuurin muotona, johon kuuluu niin faniyhteisöjä, kokeellisia kehittäjiä kuin pelien historian hahmottamista.

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515258410

Julkaisuvuosi

2023

Formaatti

E-kirja, Nidottu

Sivumäärä

205

Äänen kesto

Ikäryhmä

Kirjailija

Aleksandr Manzos