Tarinoita halun herättämiseen

Hehku - Naisten aitoja fantasioita on kokoelma eroottisia fantasioita, joita erilaiset, eri ikäiset ja erilaisissa elämäntilanteissa olevat naiset ovat kirjoittaneet. Ne ovat tarinoita seksuaalisen halun herättämiseen ja mielikuvituksen vauhdittamiseen.
Kirjan on toimittanut ja koonnut seksuaaliterapeutti Armi Valkia. Eroottisten fantasioiden kokoelma on syntynyt tarpeesta saada miehisen materiaalin vastapainoksi jotain sellaista, joista nainen syttyy ja jonka tavallinen nainen on luonut. Valkian naisasiakkaiden mukaan seksuaalisuuden tutkimiseen tarjottu porno ja muu materiaali on liian tunteetonta ja tarjottimella annettua, ja siitä puuttuu naisen näkemys. Naisten mielestä vähemmän on enemmän. Varaa pitää jäädä myös mielikuvitukselle.
Armi Valkia (nimimerkki) on erityistason seksuaaliterapeutti. Valkian vastaanotolla oikeudenmukaisuus ja tasa-arvo ja leikkimielisyys ja kapinallisuus ovat tärkeitä näkökulmia. Ne ovat ohjanneet myös tämän kirjan kokoamistyötä.
 

Osta

5.00 € 26.00 €

Kyse on siis seksuaalifantasioista eli tarinoista, joiden aiheet ja tapahtumat ovat kiihottaneet kirjoittajia, ja joiden he toivovat kiihottavan lukijoita.
Suvi Ahola, Helsingin Sanomat
 

Tahmea-ajatuksinen nainen voi olla ihan kuka hyvänsä, jonka kiinnostus, into tai halu seksiin on lopahtanut syystä tai toisesta ja joka itse haluaa sen innon palauttaa. Siis ihan sillä tavalla, että lue kirjaa, kiihotu ja toimi. 
Virpi Salmi, Me naiset
 

Armi Valkia