Lukunäyte
Olivia Rönningistä ja Tom Stiltonista kertovan jännityssarjan kaksi ensimmäistä osaa yksissä kansissa. Kirjoihin pohjautuu myös Yleltä tuttu Nousuvesi-tv-sarja.

Nousuvesi
Olivia Rönning, Poliisikorkeakoulun opiskelija, kirjoittaa oppilastyötä selvittämättömäksi jäänees­tä tapauksesta yli kahdenkymmenen vuoden takaa. 
Rikos on vastenmielinen: raskaana olevan nai­sen sadistinen murha vuonna 1987 Ruotsin länsi­rannikolla. Teolla oli silminnäkijä, nuori poika, jonka mukaan tekijöitä oli kolme. Tapausta tutki Tom Stilton, jonka työ oli pelkkää vastamäkeä: uhrin henkilöllisyys jäi tunnista matta, motiivi löytymättä ja murhamiehet jäljittämättä. Tutkin­ta lakkautettiin. 
Noheva Rönning kaivelee sinnikkäästi vanhoja tietolähteitä. Työläimmäksi osoittautuu vanhan tutkinnanjohtajan jäljittäminen; Tom Stilton on maan nielemä. Se ei tarkoita, etteikö historian pohjamudista nousisi pintaan yhtä jos toista yllät­tävää 
Nousuvesi sukeltaa maailmaan, jossa on tilaa upporikkaille, kodittomille ja prostituoiduille. Se on Olivia Rönningistä ja Tom Stiltonista ker­tovan jännityssarjan ensimmäinen osa. Jokaiselle pohjoismaisen jännityskirjallisuuden ystävälle kirja on ehdoton tapaus. 

Kolmas ääni
Marseille. Retkeilyalueelle on haudattu paloiteltu ruumis. Nainen on aiemmin ollut töissä sirkuksessa veitsenheittäjän apurina. Hänen epäinhimillinen kuolemansa järkyttää erästä ex-poliisi Tom Stiltonin ystävää. Parivaljakko matkustaa Ranskaan selvittämään murhan taustoja.
Tukholma. Tullin virkamies löytyy hirttäytyneenä kotonaan. Poliisi näkee kädenkäänteessä, että kyseessä on lavastettu itsemurha, ja yhdistää surmatyön tullin takavarikoimaan huume-erään.
Olivia Rönning osallistuu virkamiehen murhatutki­muksiin, mutta luonteelleen uskollisena hän hylkää tutkimuksen päälinjan ja ryhtyy seuraamaan muita johtolankoja. Murhamotiivi tutustuttaa hänet piireihin, jotka tienaavat suuria summia imemällä kuiviin ruotsalaista hyvinvointivaltiota.
Kun Tom ja Olivia oivaltavat, että murhilla on jotain tekemistä keskenään, he yhdistävät voimansa.

Rolf Börjlind
Cilla Börjlind


Cilla Börjlind & Rolf Börjlind

Polttopiste

Cilla Börjlind & Rolf Börjlind

Uinu, paju pienoinen

Cilla Börjlind & Rolf Börjlind

Musta aamunkoitto

Cilla Börjlind & Rolf Börjlind

Kolmas ääni