Download Kuva:
Anna Autio. Kuvassa Satu Irisvik ja Jenni Utriainen
Lukunäyte
Ensimmäinen opas pienten pelihirmujen vanhemmille!

Kuinka paljon ruutuaikaa on tarpeeksi? Voiko vauva käyttää tablettia? Mitä muuta hyödyllistä älylaitteilla voi pelaamisen lisäksi tehdä? Kärsiikö kommunikaatio lapsen kanssa jos itse sometan liikaa?
Nykylapset elävät aivan erilaisessa mediamaailmassa kuin vanhempansa. Älylaitteet kuuluvat olennaisena osana pienimpienkin päivittäiseen elämään, niihin tutustutaan viimeistään koulussa. Suurin osa lapsista kuitenkin viihtyy tabletin tai älypuhelimen parissa jo paljon ennen kouluikää vanhempiensa mallin mukaan. Miten siihen tulisi suhtautua?
Kuinka kasvattaa diginatiivi on helposti selailtava joka kodin hakuopas, joka tarjoaa apua pienien ja alakouluikäisten diginatiivin kasvattamiseen. Kyseessä ei ole tekniikkaopas eikä sääntökirja, vaan kokoelma vinkkejä siihen, miten laitteet sulautuisivat helposti, saumattomasti ja hauskasti osaksi kodin arkea. Kirjaa varten on haastateltu eri alojen asiantuntijoita sekä joukkoa tavallisia vanhempia, jotka kirjoittajien tapaan ovat joutuneet pohtimaan lastenkasvatusta uudessa digitaalisessa maailmassa.
 

Sähkökirja
Paperikirja
Osta

22.00 €

Kuinka kasvattaa diginatiivi on sekä ajankohtaisin että paras kasvatusopas, jonka olen koskaan lukenut.
Oi mutsi, mutsi -blogi
 

Kirjaa voi suositella vanhemmille. Siitä on hyötyä myös niille, jotka haluavat päästä nopeasti kärryille siitä, mitä lasten digimaailmassa tapahtuu. Kirja antaa ideoita ja lievittää älylaitteisiin liittyviä epäluuloja.
Erkka Felt, Talouselämä

Jenni Utriainen
Satu Irisvik