Abortti ei ole pelkkä yksityisasia

Moni abortin läpikäynyt ei puhu siitä. Abortista voi olla vaikea puhua henkilökohtaisesti, mutta samaa voi sanoa myös yhteiskunnallisesta keskustelusta. Suomalainen aborttilainsäädäntö peräisin 1970-luvulta, ja se kaipaa päivitystä. Parhaillaan Oma tahto 2020 -kansalaisaloite pyrkii muuttamaan lakia niin, että abortin saa pyytämällä, ja sama ajatus toistuu tässä kirjassa.
Elina Venesmäen toimittamassa kirjassa abortista kirjoittavat abortin kokeneet, tutkijat ja sen mahdollistamiseksi taistelleet. Siinä kuvataan kokemuksia, erilaisia elämäntilanteita, lääketieteellistä perustaa ja lainsäädännön historiaa ja merkitystä.
Kirja toimii vertaistukena ja tietolähteenä kaikille aborttia tarvitseville ja ajatteluavuksi keskusteluihin. Abortti ei ole pelkkä yksityisasia.
Kirjassa ovat mukana Edward Chikhwana, Diana Greene Foster, Miila Halonen, Elina Hirvonen, Anu Holopainen, Suvi Leppälahti, Leila Mélart, Milla Pyykkönen, Leena-Maija Rossi, Hastings Saka, Essi Myrsky Tammimaa, Nico Vehmas, Elina Venesmäki ja Karolina Wickiewicz.

Paperikirja
Sähkökirja
Osta

5.00 € 28.00 €

Elina Venesmäki