Kustantamo lomailee heinäkuun


Toimistomme on kiinni 1.–31.7.2024.

Toimistomme on suljettu 1.–31.7.2024. Vastaamme viesteihin jälleen elokuun puolella. Ja koska kesällä on aikaa lukea, olemme koonneet teille lukusuosituksiamme! Nämä tarinat sopivat erityisen hyvin raukeisiin kesäpäiviin. Toivotamme kaikille rentouttavaa ja aurinkoista kesää ja rauhallisia ja elähdyttäviä lukuhetkiä!

Henkilökunnan lukusuositukset

Camila Sosa Villada: Yöeläimiä

”Argentiinalaisen Camila Sosa Villadan esikoisromaani Yöeläimiä on lukukokemus, jonka jälkeen näkee värit vähän kirkkaampina. Hyljeksittyjen travestien yhteisöä kuvaava teos on täynnä elämää väkevimmässä muodossaan.”

– Helena, kustannustoimittaja

Hannu Linkola: Kaseva

”Hannu Linkolan taitavasti kirjoittama järkälemäinen Kaseva-historiikki on upea lukuelämys. Tinkimättömän taustatyön tehnyt Linkola on todella omistautunut aiheelleen ja se välittyy vastustamattomasti hänen tekstistään. Yksi parhaista lukemistani musiikkiaiheisista kirjoista, vahva suositus!”

– Aki, myyntipäällikkö

Marcus Rosenlund: Pieni suuri elämä

”Kesällä ympärillä suristaan ja ryömitään. Jos ötökät inhottavat, suosittelen piiloutumisen sijaan tutustumaan niihin tarkemmin. Marcus Rosenlundin Pieni suuri elämä on tähän oiva apuväline: yhtäkkiä huomaatkin olevasi esimerkiksi kastematojen kiehtovan elämän asiantuntija. Varoitus/bonus: kirjan lukemisen jälkeen alat todennäköisesti viihdyttää lähipiiriäsi eriskummallisilla faktoilla viruksista, ötököistä ja kaikesta pienestä. Tämä voi olla joko kivaa tai ärsyttävää.”

– Maja-Stina, markkinointipäällikkö

Sanna Hirvonen: Margit

”Oma suosikkini tämän vuoden kirjoista on Sanna Hirvosen Margit. Se herätti 80- ja 90-luvun Helsingin eloon ihan elokuvamaisella tavalla. Olin unohtanut Säästärin! Samaan kirjaan mahtuu myös rakkausdraamaa, huumoria, oivaltavaa dialogia ja unohtumattomia henkilöhahmoja.”

– Susanna, tuottaja

Bella Mackie: Näin päästin perheeni päiviltä

”Pikimustalla huumorilla höystetty kostotarina on täydellisen koukuttavaa kesäkuunneltavaa. Kirja käsittelee muun muassa luokkaa, perhettä ja valtaa. Päähenkilö Gracen suku todella on pahin.”

– Noora, sometuottaja