Kaseva

Jykeen kiven lämpö

36,00 

Alin hinta 30 päivään:
36,00 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,
Arviot

Kirjaa lukiessa tuntuu kuin eläisi näiden miesten perheissä ja heidän keskellään soittokämpillä. Niin tutuiksi he tulevat. Bändihistoriikkina Kaseva-kirja on omaa luokkaansa.

Kari Salminen, Ilkka-Pohjalainen

Linkola tavoittaa, kiitos laajan haastatteluaineiston taitavan hyödyntämisen, henkilökohtaisen ja monin paikoin koskettavan otteen tapahtumien kulkuun. Kulttuurihistoriallisesti liikutaan monipuolisen rikkaasti kappaleiden sanoitusten analyyseista musiikkielämän nopeisiin muutoksiin. Kokonaisuudesta kasvaa mielenliikkeiden, arjen, tapojen ja yhteiskunnallisten muutosten ihmislähtöinen saaga.

Jari Hoffrén, Keskisuomalainen

Linkola on tehnyt valtavan työn haastatellessaan jokseenkin kaikkia, jotka vielä ovat kertomassa. Silti tekstimassa jäsentyy erittäin sujuvasti luettavaksi kulttuurihistoriaksi. Kyseessä on ilman muuta eräs onnistuneimpia Suomessa tehtyjä bändikirjoja.

Niko Peltonen, Soundi
Kirjailija
Hannu Linkola

Hannu Linkola (s. 1978) maantieteen alalta väitellyt tietokirjailija ja musiikkitoimittaja, jota kiinnostavat etenkin populaarikulttuurin lähihistoria sekä ihmisten, paikkojen ja aikakausien kohtauspisteet. Hän on julkaissut kirjat Kent- ja Kaseva-yhtyeistä sekä käsikirjoittanut Suomen lähihistoriaa tarkastelleita radioesseitä. Linkola toimii Soundi-lehden avustajana.

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515260673

Julkaisuvuosi

2024

Formaatti

E-kirja, Kovakantinen

Sivumäärä

Äänen kesto

Ikäryhmä

Kirjailija

Hannu Linkola