Download Kuva:
Sanna Mander
Lasten värityskirja, jota aikuisetkin rakastavat (ja saavat värittää)

Kuten kaikki tietävät, prinsessoja on joka lähtöön: on isoja prinsessoja, pieniä, pörröisiä ja pilkullisia prinsessoja. Sellaisia, jotka asuvat linnassa, veden alla tai avaruudessa. On prinsessoja, jotka rakastavat jääkiekkoa. On takkutukkaisia, likinäköisiäkin.
Prinsessavärityskirjassa tavataan 50 erilaista prinsessaa, jotka muuttuvat täydellisiksi lukijan (ja värikynien!) avulla. Mukana on tuttuja prinsessoja, kuten Prinsessa Ruusunen, mutta myös vähemmälle huomiolle jääneitä prinsessoja, kuten Monsteriprinsessa ja Supersankariprinsessa.

Idea kirjaan syntyi, kun viisivuotias tyttäreni Pixi sai silmälasit. Hän luuli, ettei prinsessoilla ole silmälaseja. Kerroin hänelle, että olettamus ei pidä paikkaansa mutta jotkut prinsessat käyttävät jostain syystä mieluummin piilolinssejä. Sen jälkeen opimme, että on prinsessoja, jotka pitävät housuja. Olemme nähneet myös prinsessan, joka skeittaa.  Sanna Mander

Minä fanitan tätä värityskirjaa ihan tosissani. Se on feministinen ja katu-uskottava, krumeluuriton mutta tyylikäs. Prinsessavärityskirja on niin hieno, että raaskiiko tätä edes värittää?
Blogi: Lasten kirjapino

Manderin sievistelemätön, jopa groteski tyyli on hyvässä kontrastissa värityskirjan mitä romanttisimman aiheen kanssa.

Lisää tällaisia laadukkaita kotimaisia vaihtoehtoja, toivoo rouva Huu!
Blogi: Lastenkirjahylly
 

Sanna Mander


Sanna Mander

Pikku pikku noitani

Malin Klingenberg & Sanna Mander

Pierun elämää

Sanna Mander

Tuhkimo

Sanna Mander & Anna Sarve

Prinsessakirja

Sanna Mander

Avain hukassa

Andrei Huhtala & Sanna Mander

Punis