Lukunäyte
Piinaava trilleri äidin ja pojan siteestä

Eläintarha on melkein tyhjillään, mutta Joan ja hänen nelivuotias poikansa viivyttelevät ennen lähtöä. He ovat viettäneet yhdessä lähes täydellisen päivän, he ovat onnellisia. Mutta eläintarhan portilla Joan näkee jotakin, mikä saa hänet ryntämään lapsi sylissä pakoon, takaisin eläintarhan uumeniin.
Seuraavan kolmen tunnin ajan koko romaanin ajan Joanin ja hänen poikansa elämä on uhattuna. Kuin eläimet he ovat vankeina eläintarhassa, joka onneksi on Joanille läpikotaisin tuttu. He pakenevat pitkin kiemurtelevia polkuja, rakennustelineiden alta, piilottelevat karusellin takana. Koko ajan Joan tuntee poikansa pienen ruumiin ja sydämen sykkeen tiiviisti itseään vasten.
Petojen valtakunta on mestarillinen trilleri ja vahva kuvaus siitä eläimellisestä vaistosta, joka yhdistää vanhemman lapseensa. Se kysyy, mihin saakka olemme valmiita menemään suojellaksemme rakkaitamme.
 

Paperikirja
Sähkökirja
Osta

35.00 €

Kirja on järisyttävän jännittävä tarina Joan-äidistä ja hänen ainokaisestaan, nelivuotiaasta Lincoln-pojastaan, jotka joutuvat piileksimään yön eläintarhassa.
Mervi Melasniemi, Umami.fi
 

Millainen on loistava trilleri? Sellainen, jonka juoni saa kihisemään jännityksestä ja pitää istua käsien päällä (kuvainnollisesti, koska sivua on jollain konstilla käännettävä), jottei kurkkaisi kirjan lopusta miten tässä oikein käy. Gin Phillipsin Niin kuin me olisimme kauniita (S & S, 2018) oli minulle juuri tällainen tapaus.
Oksan hyllyltä -blogi

Phillips kuvaa osuvasti äidin ja lapsen tiivistä suhdetta. Äidin on ennakoitava lapsen jokainen liike, pidettävä levoton energia aisoissa ja lapsi hiljaa.
Mia Kuntsi, Kotiliesi

Gin Phillips