Uteliaisuus kutsuu hurjapäätä seikkailuun, haaveilijan seikkailuksi riittää täysikuu.

Myrsky ja valo ovat parhaat ystävykset ja toisilleen maailman tärkeimmät ihmiset, mutta luonteiltaan ihan erilaiset. Myrsky janoaa ulos maailmaan ja jänniin seikkailuihin, Valo taas seikkailee mielikuvituksensa poluilla ja kodin turvassa. Vaikka Myrsky lähtee omille retkilleen, hän palaa aina ja tuo mukanaan Valonkin iloksi uusien ihmeellisten kukkien taimia.
 
Myrsky ja Valo on ihastuttava tarina ystävyydestä, empatiasta ja siitä, miten erilaiset haaveet täydentävät toisiaan. KekseIiästä ja vauhdikasta kuvitusta säestävät suuret kysymykset yhteydestä toiseen ihmiseen. Kokonaisuus tuokin mieleen kotimaiset lastenkirjaklassikot Kirsi Kunnaksesta lähtien.
 

Osta

20.00 € 26.00 €

Vaikka koko teos perustuu vastakkainasetteluille, lopputulokseksi ei haeta mitään mustavalkoisesti oikeaa tai väärää. Avoin suhtautuminen auttaa näkemään pelkästään hyviä puolia niin kotoilussa kuin maailmalla viihtymisessäkin. Kirjailijan kuvitustyyli on värikästä ja eloisaa. Se tukee ajatusta, että erilaiset persoonat voivat silti vaivatta rakastaa toisiaan.
Mari Viertola, Turun Sanomat

Ilja Karsikas


Ilja Karsikas

Sateenkaarikiitäjä

Ilja Karsikas

Yksisarvinen

Aki-Pekka Sinikoski & Ilja Karsikas

Kuun valossa