Maailma on minun

Runoja ja valokuvia

28,00 

Alin hinta 30 päivään:
28,00 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,
Arviot

Kokoomateoksen kissakuvat hymyilyttävät ja runot elähdyttävät.

Venla Pystynen, Kodin Kuvalehti

Olin innoissani, kun sain sukeltaa silmilläni arvostamani runoilijan elämään. Hänen omakuvansa olivat tarkan tutkiskeluni kohde. Millainen on nainen, joka jo todella nuorena hallitsi sanojen taian niin uskomattomalla tavalla. Runot soljuvat aina yhtä ihanasti, mutta kuvien kanssa ne muodostavat omanlaisensa tarinan.

Liina Putkonen, Seura  

Agneta Rahikaisen ja Eira Sillanpään toimittama Maailma on minun yhdistää kuvat ja sanat. Lahjakirja-antologian yläpuolelle sen nostaa laaja esipuhe, jossa käsitellään runoilijaa nimenomaan valokuvaajana ja pohditaan kuvien päämääriä. Södergrania kiinnosti paitsi arjen tallennus, myös sen estetiikka silloinkin, kun ympärillä riehuivat sairaus, ensimmäinen maailmansota ja Venäjän vallankumous.

Suvi Ahola, Helsingin Sanomat
Kirjailija
Agneta Rahikainen

Agneta Rahikainen on syntynyt vuonna 1963 Sipoossa ja asuu Helsingissä mutta viettää kesänsä Paraisilla. Hänellä on filosofian tohtorin tutkinto ja hän on opiskellut pohjoismaista kirjallisuutta Helsingin yliopistossa. Hän työskentelee markkinointipäällikkönä Svenska litteratursällskapetissa . Hän on kirjoittanut elämäkertoja J.L. ja Fredrika Runebergista, Henry Parlandista ja julkaissut useita teoksia Edith Södergranista, sekä

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515258427

Julkaisuvuosi

2023

Formaatti

Kovakantinen

Sivumäärä

138

Äänen kesto

Ikäryhmä

Kirjailija

Agneta Rahikainen