Vetävä tietoteos ihmiskehon ihmeellisimmästä elimestä

Kohtu on ihmiselimistön ainoa elin, joka pystyy kasvattamaan muita elimiä - kokonaisen uuden elimistön - sisällään. Jokainen ihmiselämä syntyy kohdussa, mutta tiedämme tästä yhteisestä alkukehdostamme varsin vähän.

Historian kuluessa kohtua on haluttu ymmärtää, hyödyntää ja säädellä laein. Sillä on valtava merkitys kohdullisten hyvinvoinnissa, sen toiminta ja muoto muuttuvat useita kertoja ihmiselämän aikana, ja sen yhteys aivoihin on yhtä haasteellinen kuin innostavakin.
 
Kohtu on mukaansatempaavasti kirjoitettu, kiehtova, yllättävä ja ymmärrystä lisäävä teos pienestä päärynänmuotoisesta elimestä, kivun ja mielihyvän lähteestä, jonka vaikutus jokaisen elämään on paljon suurempi kuin olisimme koskaan voineet kuvitella.
 

Sähkökirja
Paperikirja
Osta

25.00 € 36.00 €

Leah Hazardin Kohtu on kiinnostavasti kirjoitettu tietokirja kohdusta, ainoasta ihmiskehon elimestä, joka kykenee tuottamaan sisällään uusia elimiä ja niiden ympärille kokonaisen uuden ihmisen. Kirjassa käydään läpi koko ihmiselämän kaari ja kohdun muutokset sen aikana. Teos vilisee kiehtovia faktoja tästä muuntumiskyvyltään ainutlaatuisesta elimestä.
AF, Anna

Leah Hazard