Hävityksen jumala

7,98 

Alin hinta 30 päivään:
7,98 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa
Arviot

Kirjallisuus parhaimmillaan on tätä: se vie uskomaan keksittyyn, ja vaikka uskoa tietoisesti horjutetaan, fiktion voima vain vahvistuu. Tunteet liikahtavat, odotukset muuttavat muotoaan ja ajatukset auraavat entisistä poikkeavia uria. Uppoudun, liikutun, pakahdun. Blogi, Tuijata. Kulttuuripohdintoja. Lue lisää: https://tuijata.wordpress.

com/2016/01/18/kate-atkinson-havityksen-jumala/

Tätä kirjaa olen odottanut. Löysin Kate Atkinsonin vasta Elämä elämältä teoksen myötä, jonka myötä myös suinpäin rakastuin tähän kirjailijaan. Elämä elämältä olikin minulle vuoden 2014 parhaita lukuelämyksiä, joten voi arvata että olin innoissani kun kuulin että Atkinsonilta suomennetaan Hävityksen jumala, joka on Elämä elämältä sisarteos. Ja sanonpa heti: en joutunut pettymään.

Lukutoukan kulttuuriblogi

Häikäisevää kerrontaa. Kate Atkinson on kirjailijavelho, joka häikäisee lukijansa ja vie tätä kerronnalla, joka pomppii ajassa edestakaisin. Niin taitava hän on, että pomppiminen ei haittaa lainkaan. Päinvastoin. Näin pääsemme tutustumaan hahmoihin eri aikoina ja eri ikäisinä.

Mia Kuntsi, Kotiliesi

Tästä kirjasta on miltei mahdoton kirjoittaa, sillä tämä on riemastuttavan haasteellinen tarina. Elämä elämältä oli paras lukemani käännöskirja vuonna 2014. Hävityksen jumala on kiehtova perhedraama, varmasti tämän vuoden kärkeä. Hurjaa, ensimmäinen tämän vuoden kirja ja tällainen toteamus.

Blogi, Ullan Luetut kirjat
Kirjailija
Kate Atkinson

Kate Atkinson syntyi Yorkissa, Pohjois-Englannissa, ja asuu nyt Edinburghissa. Hänen esikoisromaaninsa Museon kulisseissa voitti arvostetun Whitbread-palkinnon. Kirjoitettuaan vielä kaksi romaania, näytelmiä ja novelleja, alkoi Atkinson työstää kirjaa henkilöistä, joiden historiaan liittyi selvittämätön rikos, joka ei jätä näitä ihmisiä rauhaan. Pian hän tajusi, että jotta rikokset voisivat selvitä, tarvittiin henkilö niitä

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515238351

Julkaisuvuosi

2016

Formaatti

E-kirja

Sivumäärä

386

Äänen kesto

Ikäryhmä

Kirjailija

Kate Atkinson

Kääntäjä

Kaisa Kattelus