Autojen almanakka – runoja

28,00 

Alin hinta 30 päivään:
28,00 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,
Arviot

Kirja sopii mainiosti myös pienimmille lukuhirmuille. Taaperoikäinen koekuuntelija on Autojen almanakasta niin innoissaan, että kirjaa luetaan nyt kolmatta kertaa uudestaan. Myös autoista vähemmän perustava aikuislukija on tyytyväinen, sillä näitä tekstejä kyllä lukee mielellään.

Laura Kuivalahti, Maaseudun Tulevaisuus

Kirjailija
Nelli Heinimo

Nelli Heinimo (s. 1987) on helsinkiläinen lastenkirjailija, runoilija ja viestinnän ammattilainen. Hän on koulutukseltaan medianomi ja opiskellut kirjoittamista muun muassa Jyväskylän avoimessa yliopistossa ja Oriveden opistossa. Heinimolta on julkaistu kaksi lastenrunoteosta: Autojen almanakka (S&S 2023) ja Kaivurin raivari (WSOY 2020). Molemmissa tunne- ja kaveritaidot ovat tärkeässä roolissa. Heinimo haluaa innostaa erityisesti pieniä

Lue lisää

Kuvittaja
Tiina Konttila

Tiina Konttila (s. 1976) on pohjanmaalainen kuvittaja ja kirjoittaja. Arkeologin urasta haaveillut Tiina on opiskellut muun muassa puusepän ja pukuompelijan ammatteja. Arjen kummallisuudet, mielenkiintoiset faktat ja hyvät tarinat saavat hänet innostumaan sekä työssä että vapaa-ajalla.

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515258465

Julkaisuvuosi

2023

Formaatti

Kovakantinen

Sivumäärä

32

Äänen kesto

Ikäryhmä

3-6

Kirjailija

Nelli Heinimo

Kuvittaja

Tiina Konttila