Karin Erlandsson

Karin Erlandsson

Peter Bergting

Yöjuna

5,00 

–81%
Alin hinta 30 päivään:
5,00 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Arviot

Kadonneet ihmiset ovat nimittäin olleet dementian, masennuksen tai muun psyykkisen syyn takia etäisiä omaisilleen. Heidän kaipaamisensa ja etsimisensä Yöjunan asemilta kuvaa kauniisti sitä, ettei läheisyydestä pidä hellittää, vaikka ongelmia olisikin. Peter Bergtingin kuvitukset edustavat laatusarjakuvan estetiikkaa. Kirja on jämäkästi taitettu silmänilo, joka saa vielä lisäpisteitä kookkaasta ja selkeästä fontista.

Maria Ihonen, Onnimanni

Jo lasten jännärin ensimmäinen lause on ihana: ”Avainta pitää kääntää kaksi kierrosta.” Kuka malttaisi lopettaa lukemisen siihen.  Kirja on koukuttavasti ja taiten rakennettu: jokainen luku päättyy jännittävästi. Syvemmällä tasolla pohditaan, mitä kaipaus oikeastaan on.

Anna Pihlajaniemi, Kodin Kuvalehti
Kirjailija
Karin Erlandsson

Karin Erlandsson debytoi vuonna 2014 romaanillaan Minkriket (Minkkitarha, suom. Taija Mård) ja on sen jälkeen julkaissut kaksikymmentä kirjaa eri genreissä ja eri ikäisille lukijoille. Hän on syntynyt vuonna 1978 Uudessakaarlepyyssä ja on koulutukseltaan kirjallisuustieteen maisteri. Opintojen jälkeen hän työskenteli 13 vuotta toimittajana ennen kuin ryhtyi vuonna 2018 päätoimiseksi kirjailijaksi. Hän

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515251718

Julkaisuvuosi

2020

Formaatti

Kovakantinen, Äänikirja

Sivumäärä

220

Äänen kesto

Ikäryhmä

6-9

Kirjailija

Karin Erlandsson

Kuvittaja

Peter Bergting

Kääntäjä

Anu Koivunen

Lukija

Kaisa Happonen