Valkea kuulas

20,00 

Alin hinta 30 päivään:
20,00 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa
Arviot

 

 
Romaanin kipuisa ja huikean kaunis loppu myllertää paitsi päähenkilön, myös lukijan sielussa. Lue lisää, Lumiomena blogista: http://luminenomena.blogspot.fi/2014/09/peter-sandstrom-valkea-kuulas.

html

Tässä kirjassa vanhemmat nähdään virheineen elämän antajina, sen sijaan että nämä aiheuttaisivat lapsilleen traumoja. /---/ Sandströmin kerronta on vaivatonta ja soljuvaa, menneisyys ja nykyisyys elävät helposti rinnakkain.

Marjaana Roponen, Hämeen Sanomat

 

 
Peter Sandströmin romaani on kirjasyksyni kiinnostavimpia lukukokemuksia. Lue lisää, blogi Tuijata: http://tuijata.wordpress.

com/2014/09/17/valkean-kuulaan-maku/

Sandström saa aikaan yhden vuoden hienoimmista romaaneista. Hänen kerrontansa kulkee herkästi, ja kuvat ajankulusta ja muutoksesta ovat vaikuttavia. Jukka Koskelainen, Helsingin Sanomat Peter Sandströmin omaääninen, ehyt ja ajatuksekas romaani kuuluu ehdottomasti syksyn kirjasadon kärkeen. Raija Hakala, Pohjalainen Tässä kirjassa vanhemmat nähdään virheineen elämän antajina, sen sijaan että nämä aiheuttaisivat lapsilleen traumoja. /---/ Sandströmin kerronta on vaivatonta ja soljuvaa, menneisyys ja nykyisyys elävät helposti rinnakkain. Marjaana Roponen, Hämeen Sanomat Romaanin kipuisa ja huikean kaunis loppu myllertää paitsi päähenkilön, myös lukijan sielussa. Lue lisää Lumiomena blogista

Sandström – – saa aikaan yhden vuoden hienoimmista romaaneista. Hänen kerrontansa kulkee herkästi, ja kuvat ajankulusta ja muutoksesta ovat vaikuttavia.
Jukka Koskelainen, Helsingin Sanomat
 
Peter Sandströmin omaääninen, ehyt ja ajatuksekas romaani kuuluu ehdottomasti syksyn kirjasadon kärkeen.

Raija Hakala, Pohjalainen
Kirjailija
Peter Sandström

Peter Sandström (s. 1963) on syntynyt ja kasvanut Uusikarlepyyssä. Hän valmistui toimittajaksi Svenska social- och kommunalhögskolanista 1987. Vuodesta 1989 lähtien Sandström on asunut Turussa. Sansdtröm on saanut lukuisia kirjallisuuspalkintoja, muun muassa Ruotsin akatemian ja Längmanska kulturfondenin palkinnot vuonna 2021 ja Runeberg-palkinnon romaanista Laudatur vuonna 2017. Laudatur oli myös ehdolla Finlandia-palkinnon

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515235015

Julkaisuvuosi

2014

Formaatti

E-kirja

Sivumäärä

190

Äänen kesto

Ikäryhmä

Kirjailija

Peter Sandström

Kääntäjä

Outi Menna