Rosa Clay

5,00 

–83%
Alin hinta 30 päivään:
5,00 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Arviot

Rosa  Clayn  tarina  on  kerrottu  Kannaksen romaanissa pääosin minäkertojan äänellä, mikä korostaa kirjan fiktiivistä luonnetta. Toisaalta Kannas on kirjoittanut väliin pätkiä myös kirjailijan omalla äänellä. Siinä hän käy läpi muun muassa sitä, miten kirjailijana muuttaa ja yksinkertaistaa historiaa ja toisaalta kuvittelee.

Ilkka Taavitsainen, Savon Sanomat  

Rosa Clay on runsas, kunnianhimoinen, läpeensä moderni romaani.

Suvi Ahola, Helsingin Sanomat

Romaanina Rosa Clay on herkkä ja vahvatunnelmainen kasvukertomus.

  Marissa Mehr, Turun Sanomat

Romaaniin sisältyy osioita, joissa tekijä avaa kiinnostavasti kirjoittamisprosessia ja pohdintojaan.

Kaija Alajuuma, Koillissanomat

Miten hieno lukukokemus olikaan tämä romaani orvosta afrikkalaistytöstä, jonka lähetyssaarnaajat ottivat 1800-luvulla kasvatikseen ja toivat Suomeen. Lapsi sai koulutuksen, mutta samalla hän oli ympäristössään kummajainen. Kirja perustuu tositapahtumiin, vaikka onkin romaani, ei elämäkerta. Kertomus ulkopuolisuudesta on runsas, tyylikäs ja kiinteä.

Anna Pihlajaniemi, Kodin Kuvalehti
Kirjailija
Vappu Kannas

Vappu Kannas (s. 1984) on Keravalla syntynyt kirjailija ja kirjallisuudentutkija. Koulutukseltaan hän on filosofian tohtori ja väitteli L. M. Montgomeryn päiväkirjoista vuonna 2016. Kannakselta on ilmestynyt kolme romaania ja yksi runokirja. Kirjoissaan hän käsittelee usein historiallisia naishahmoja ja naisten välistä ystävyyttä. Kirjailijana Kannas on kiinnostunut historiallisen fiktion ja omaelämäkerrallisen kirjoittamisen

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515249975

Julkaisuvuosi

2020

Formaatti

E-kirja, Kovakantinen, Äänikirja

Sivumäärä

381

Äänen kesto

Ikäryhmä

Kirjailija

Vappu Kannas