Kirjeitä Japaniin

5,00 

–82%
Alin hinta 30 päivään:
5,00 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Arviot

Kun pitkä ja läheinen ihmissuhde tulee päätökseensä, jotain meissä särkyy ja muuttuu. Kirjailija, kirjallisuudentutkija ja kääntäjä Vappu Kannas käsittelee kiehtovasti rakennetussa Kirjeitä Japaniin -romaanissaan ystävyyden päättymistä katkeran rehellisesti ja melankolisesti. Minut pysähdytti oivallus, kuinka tarkkaan – ja jopa julmasti – katsomme ja peilaamme itseämme lähimmän ystävämme kautta.

Katri Koskinen, Eeva

Kolmekymppinen nainen on menettänyt ystävän ja hakee pakkomielteisesti syitä ystävyyden katkeamiseen. L. M. Montgomeryn päiväkirjoista väitellyt, runokokoelman Morsian (2018) ja romaanin Rosa Clay (2020) kirjoittanut Vappu Kannas (s. 1984) tarttuu aiheeseen omakohtaisen sykähdyttävästi. Hänen minäkertojansa haaveilee maailmasta, jossa lait suojaisivat ystävien oikeuksia toistensa elämiin.

  Heidi Lakkala, Kaleva  
Kirjailija
Vappu Kannas

Vappu Kannas (s. 1984) on Keravalla syntynyt kirjailija ja kirjallisuudentutkija. Koulutukseltaan hän on filosofian tohtori ja väitteli L. M. Montgomeryn päiväkirjoista vuonna 2016. Kannakselta on ilmestynyt kolme romaania ja yksi runokirja. Kirjoissaan hän käsittelee usein historiallisia naishahmoja ja naisten välistä ystävyyttä. Kirjailijana Kannas on kiinnostunut historiallisen fiktion ja omaelämäkerrallisen kirjoittamisen

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515254801

Julkaisuvuosi

2021

Formaatti

E-kirja, Kovakantinen

Sivumäärä

253

Äänen kesto

Ikäryhmä

Kirjailija

Vappu Kannas