Hauska ja jännittävä Revontuliefekti­sarja jatkuu

Ulottuvuuksien välillä tapahtuu jälleen kummia. Valentinin 11. syntymäpäivä lähestyy, mutta vanhemmat ovat edelleen ylihuolehtivaisia. Jokin on kuitenkin muuttunut: Valentin on vihdoin saanut ystävän. Tai oikeastaan peräti kaksi! Vikkeläsanainen Safa ja verkkaisempi ja vanhempi Kirsi auttoivat Valentinia ratkaisemaan mystisen oranssien tipujen arvoituksen, ja kaikki vaikuttaa olevan maailmassa kohdallaan. Ulottuvuuksien välinen portaali saa olla rauhassa, eikä Riikka-täti enää aio käyttää sitä.

Eräänä aamuna syyslomapäivät tuntuvat kuitenkin menneen sekaisin. Ja miksi ihmiset kulkevat ympäriinsä hyppykepeillä? Todellisuuksia on selvästi sörkitty jälleen - mutta kuka on sen takana? Ja miksi kaikkialla näkyy valtavasti valvontakameroita? Valentinin, Safan ja Kirsin on selvitettävä sotku perin juurin.

Lastenromaani Revontuliefekti ja hyppykeppien kosto jatkaa siitä, mihin sarjan edellinen osa Revontuliefekti ja oranssit tiput jäi. Nopeakäänteinen juoni ja vitsikäs kerronta vievät mukanaan ja saavat ahmaisemaan koko kirjan kerralla.
 

Sähkökirja
Paperikirja
Osta

18.00 € 24.00 €

Harri Veistinen


Harri Veistinen

Revontuliefekti ja oranssit tiput

Harri Veistinen

Kotitekoisen poikabändin vaiheet

Harri Veistinen

Kotitekoisen poikabändin alkeet