Kotitekoisen poikabändin alkeet

23,06 

Alin hinta 30 päivään:
23,06 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa
Arviot

Syrjäisellä paikkakunnalla, Kiukaisissa, asuva 15-vuotias ysiluokkaa lopetteleva Rene haluaa kohottaa imagoaan ja perustaa kaveriensa kanssa bändin. Alkuperäinen ja musiikillisen haasteiden osalta melko vaatimaton suunnitelma muuntuu moneen kertaan hankkeen aikana. Projektissa koetellaan myös ystävyyden ja yhteen hiileen puhaltamisen, opettajien hermojen ja huumorintajun venyvyyttä ja perheyhteyden rajoja.

Päivi Heikkilä-Halttunen, BLOGI Lasten kirjahylly

Veistisen kirjaan luoma tunnelma on hieno ja vetää puoleensa - ja kiinnostaa varmasti niin tyttöjä kuin poikiakin. Uskallan suositella kirjaa myös vanhemmille lukutoukille, sillä tässä kirjassa yhdistyvät huumori ja suuret, vakavammat aiheet. Ja kyllähän tämä on melkein pakollista luettavaa meille, jotka olemme jossain vaiheessa fanittaneet poikabändejä.

BLOGI: Lukutoukan kulttuuriblogi
Kirjailija
Harri Veistinen

Harri Veistinen (s. 1975) on Kiukaisissa syntynyt ja Ylöjärvellä asuva televisio- ja kuunnelmakäsikirjoittaja. Koulutukseltaan hän on taiteen maisteri, ja käsikirjoittajana hän on voittanut Erikois-Venlan ja Sokeain kuunnelmapalkinnon. Viime vuosina hän on erikoistunut koomisiin ja yllättäviin lasten- ja nuortenromaaneihin. Kirjojen teemoissa painotetaan sitä, että ongelmien ratkaisut löytyvän usein omasta peilikuvasta, ja

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515248237

Julkaisuvuosi

2019

Formaatti

E-kirja, Äänikirja

Sivumäärä

Äänen kesto

Ikäryhmä

12-15

Kirjailija

Harri Veistinen