Pupu tykkää

Alin hinta 30 päivään:
17,00 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa
Arviot

Jokainen aukeama päättyy kuva-arvoitukseen, joka selviää sivua kääntämällä. Iloisen ja värikkään kirjan kekseliäs kerronta innostaa taaperoa ajattelemaan, mistä hän itse tykkää – ja kääntämään seuraavan sivun.

Taika Dahlbom, Helsingin Sanomat

Pupu tykkää on herkkä ja iloinen kuvakirja ystävyydestä ja kaikesta siitä, mikä maailmassa on hyvää ja kaunista. Raikkain värein ja selkein hahmoin kuvitetun kirjan jokaisella aukeamalla esitellään uusi eläinystävä omine herkkuruokineen ja lempiasioineen. Pahvisten ja myrkyttömien sivujen ansiosta kuvakirja sopii myös kaikkein pienimmille. Kirjasampo.

fi

Pupu tykkää -kirjan (Kustantamo S&S) kuvitukset ilahduttavat sekä lapsen että aikuisen silmää ja saavat mielikuvituksen liikkeelle. Kirja on täynnä eläimiä, luontoa ja hyvää mieltä. Kirjasta välittyy vaikutelma, että se on tehty rakkaudella. Senni Loikala, Vauvavuosi.

fi
Kirjailija
Karoliina Pertamo

Karoliina Pertamo (s. 1971) on espoolainen kuvittaja, joka on opiskellut taidetta Taideteollisen korkeakoulun lisäksi myös Ranskassa. Hän on kuvittanut runsaasti kirjoja eri ikäisille lukijoille ja kirjoittanut lasten kuva- ja tietokirjoja. Pertamon kuvittamia kirjoja on ollut muun muassa Finlandia Junior -ehdokaana kahdesti, Runeberg Junior -ehdokkaana sekä Pohjoismaiden neuvoston lastenkirjapalkinnon ehdokkaana. Hänen

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515244321

Julkaisuvuosi

2018

Formaatti

Muu formaatti

Sivumäärä

18

Äänen kesto

Ikäryhmä

Kirjailija

Karoliina Pertamo