Me täytytään valosta

5,00 

–83%
Alin hinta 30 päivään:
5,00 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Arviot

Annastiina Stormin esikoisromaani Me täytytään valosta on hyvin omaääninen, originelli ja riipaisevan kaunis tarina lapsuudesta, kun isä on käärme olohuoneessa ja äiti varoo astumasta käärmeen hännälle tai edes varjolle.

Aina joku kesken -blogi

Me täytytään valosta on vaikuttava esikoisteos. (--) Erilaiset kerronnan lajit on yhdistelty kokonaisuuteen toimivasti, ja tyyli pysyy vahvana ja johdonmukaisena läpi kirjan.

Tuomas Aitonurmi, Tekstiluola-blogi

Tämä on hieno romaani, itkusta ja kivusta huolimatta valossaan säkenöivä.

Helmi Kekkonen, Sivulauseita-blogi

Annastiina Stormin esikoisromaani Me täytytään valosta on hyvin omaääninen, originelli ja riipaisevan kaunis tarina lapsuudesta, kun isä on käärme olohuoneessa ja äiti varoo astumasta käärmeen hännälle tai edes varjolle. /---/ Löydän pieniä yhtymäkohtia omaan lapsuuteeni, ja vaikka ne ovat niinkin mitättömiä kuin vesipisaroiden kilpa auton ikkunassa, tunnen kuinka sanat ovat kirjoitettu juuri niin, että minä katsoisin niitä tarkkaan.

Aina joku kesken -blogi  

Kirkkaalla kielellään, universaalilla tematiikallaan, rytmin hallinnallaan tämän kosolti samaistumispintaa tarjoavan romaanin soisin päätyvän mahdollisimman monen käsiin.

  Anni Valtonen, Helsingin Sanomat

Stormin debyytti ei teemastaan huolimatta ole läpeensä ahdistava, vaan myös lohdullinen ja toivoa antava. Tummien sävyjen keskellä on aina kepeämpiä hetkiä, esimerkiksi lasten barbi- ja dinoleikeissä.

  Anni Valtonen, Helsingin Sanomat

Vaikka henkilömäärä on isohko ja kirja pienehkö, Stormin on onnistunut rakentaa hahmoistaan kokonaisia ihmisiä. Ristiriitaisia, lähtökohtiensa ja kokemustensa summia.

Noora Vaarala, Aamulehti

Annastina Stormin esikoisromaani liikuttaa ja valloittaa. Harvoin sääli, surumieli, ilo ja hyvä olo läikkyvät mielessä yhtä aikaa niin kuin Annastina Stormin äärella.

Kirjareppu-blogi

Lukukokemus on eheyttävä lohdullisuudessaan ja lämminhenkisyydessään. /---/ Me täytytään valosta on riemukasta luettavaa riipaisevasta aihepiiristä.

Janne Takala, Tiimi

Annastiina Stormin esikoisromaani Me täytytään valosta kiinnitti huomioni ensimmäiseksi nimellään. Siinä on jotain salaperäistä ja kiehtovaa, vähän niin kuin itse romaanissakin. Me täytytään valosta on kaunis, omalaatuinen romaani, jollaisia haluaisi lukea lisää. Ehkä Storm kirjoittaa niitä meille vielä.

Lukuisa-blogi

Luin kirjan kolmessa päivässä, vaikka samaan aikaan tein työtunteja lähes vuorokauden ympäri. Tätä oli hankala jättää käsistä, halusin nähdä, onko tarinassa minkälainen loppu. Kirja kertoo yhden ydinperheen tapahtumista episodimaisesti, pieninä ja lyhyinä katkelmina vuorotellen eri kertojien äänellä. Aina ei ole varmuutta, kenen äänellä tarinaa viedään eteenpäin, mutta vahvasti se silti liikkuu eteenpäin. Storm on upottanut tarinaan monia eri elementtejä: perheväkivaltaa, masentuneisuutta, sinkkuutta, pettymystä elämään, sairautta mutta myös iloa. 

 Olenkin erittäin iloinen, että tämä kirja kilpailee HS:n vuoden 2017 esikoiskirjapalkinnosta. Lukekaa tämä.

 

Yksi pieni lukupäiväkirja -blogi

Annastiina Stormin esikoisteos on yksi vuoden kiinnostavimpia kotimaisia uutuuksia.

Mitä luimme kerran -blogi

Me täytytään valosta on toivoa täynnä eikä kompastu helppoon ja houkuttavaan toivottomuuteen. Draama huipentuu loppua kohden, jolloin hiljaa voimia kasvattaneet osattomat ja avuttomaksi tehdyt murtautuvat rooleistaan. Sieltä se valo alkaa tulvimaan,rakosista.

Karissa Kettu, Lumooja

Kirjailija
Annastiina Storm

Annastiina Storm (s.1978) on Helsingissä asuva, Joensuusta kotoisin oleva kirjailija. Koulutukseltaan hän on teatteri-ilmaisun ohjaaja ja filosofian maisteri kirjoittamisen koulutusohjelmasta Jyväskylän yliopistosta. Stormin kirjojen teemat liikkuvat lapsi-vanhempisuhteesta vallan tavoitteluun ja elämän sepitteellisyyteen. Satuelementit ovat Stormin romaaneille tyypillisiä. Stormin esikoisromaani Me täytytään valosta (2017) oli Helsingin Sanomien esikoiskirjakilpailun finalisti ja Nuori

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515242891

Julkaisuvuosi

2017

Formaatti

E-kirja, Kovakantinen

Sivumäärä

204

Äänen kesto

Ikäryhmä

Kirjailija

Annastiina Storm