Helppolukuinen ja vauhdikas seikkailu

Maltti ja Valtti nautiskelevat aurinkoisesta kesäpäivästä satama-altaan äärellä, kun Poliisipäällikkö Anjala keskeyttää leppoisan lakisääteisen virkatauon. Museosta on edellisenä yönä vohkittu arvokastakin arvokkaampi aarrekartta! Tiettävästi kartta johtaa mystisen aarteen äärelle mutta kukaan ei ole vielä ratkaissut kartan arvoitusta ja löytänyt aarretta.
Miten voro on onnistunut ohittamaan museon viimeistä huutoa olevat turvajärjestelyt? Siinäpä pähkinä purtavaksi.

Tapainvalvonnan ja valistuksen erikoisyksikkö saa haastavimman tehtävänsä koskaan. Maltti ja Valtti ryhtyvät kiireesti selvittämään tapausta apunaan teknisen osaston nerokas tekniikkaguru QVaara. Saavatko toverukset mestarivarkaan kiinni? Kuka voittaa kilpajuoksun aarteen äärelle? Ja millainen aarre on?

Pienten lukijoiden iloksi uusi Maltti ja Valtti -seikkailu on nyt ihan oikea romaani, jonka parissa lukutaitoa vasta harjoitteleva pääsee vauhtiin lukuharrastuksessa. Voi kirjaa tietysti yhdessä aikuisenkin kanssa lukea! Vauhdikasta kohellusta viitoittavat runsas ja humoristinen viivapiirroskuvitus, lyhyet luvut ja sopivan iso teksti. Sarjan seuraava osa ilmestyy keväällä 2022.

Äänikirja
Paperikirja
Osta

12.00 € 22.00 €

Jerry Mikkelinen
Jussi Ollila


Jerry Mikkelinen & Jussi Ollila

Maltti ja Valtti. Suuri viikinkiseikkailu

Jerry Mikkelinen , Jussi Ollila & Teemu Åke

Maltti ja Valtti liikenteessä

Jerry Mikkelinen , Jussi Ollila & Teemu Åke

Maltti ja Valtti melkein autiolla saarella

Jerry Mikkelinen , Jussi Ollila & Teemu Åke

Maltti ja Valtti