Jännittävä sarja ahmimisikäisille!

Helmenkalastaja Miranda on kotiutunut pohjoisen metsäalueen satamakaupunkiin ja päätynyt jatkamaan isänsä työtä puunhakkaajana. Pikkuinen Sirkka opettelee innokkaasti lääkitsevien rohtojen käyttöä kaupungin parantajan Lydian opissa.
Kaikki tuntuu olevan hyvin, kunnes suuret, mustat linnut, ennen ihmisiä arastelleet päivytharakat, muuttuvat yhtäkkiä hyökkääviksi.
Alkaa hurja seikkailu, jossa ystävykset suojautuvat uhkaavilta linnuilta, pakenevat kaupunkiin saapuneita vartiojoukkoja ja etsivät Silmäterää, tarujen helmeä, jonka löytäjä saa kaiken mitä on koskaan kaivannut.
 
Linnunkesyttäjä on neliosaisen Taru Silmäterästä -romaanisarjan toinen, itsenäinen osa. Sarjan aloittanut Helmenkalastaja oli Schildts & Söderströmsin lastenromaanikilpailun voittaja, ja se sai vuoden 2018 Runeberg Junior -palkinnon. Se on myös Pohjoismaiden neuvoston lasten- ja nuortenkirjallisuuspalkintoehdokas.
 

Osta

14.90 € 26.00 €

Karin Erlandssonin Taru Silmäterästä sarjan kaksi ensimmäistä osaa täyttävät laadukkaan ja kansainväliset mitat täyttävän teoksen kriteerit mennen tullen.
Linnunkesyttäjässä työstetään rohkeutta, yhteisöllisyyttä ja lähimmäisenrakkautta.
Lastenkirjahylly-blogi
 

Tartun innoissani Karin Erlandssonin uutuuteen. Taru silmäterästä -sarjan edellinen osa Helmenkalastaja voitti Runeberg Junior -palkinnon. Se kertoi Mirandan ja kymmenvuotiaan Sirkan seikkailuista merellä. Linnunkesyttäjä jatkaa kauniisti kerrottua ja koukuttavaa tarinaa.
Elina Venesmäki, Suomen Kuvalehti
 

Karin Erlandsson


Karin Erlandsson

Sininen lanka

Karin Erlandsson

Koti

Karin Erlandsson

Yöjuna

Karin Erlandsson & Peter Bergting

Yöjuna

Karin Erlandsson

Kukistaja