Lappukaulatyttö

10,00 

–58%
Alin hinta 30 päivään:
10,00 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,
Arviot

Lappukaulatyttö on jälleen mainio esimerkki siitä, kuinka paneutuneesti suunnitellun kuvakirjan muoto- ja kuvakieli voi puhutella eri sukupolvia ja erilaisista taustoista tulevia, kutakin tavallaan.

 

Päivi Heikkilä-Halttunen, Lastenkirjahylly

Kirjailija
Eppu Nuotio

Eppu Nuotio (s. 1962) on kirjailija, suomentaja, ohjaaja, näyttelijä ja käsikirjoittaja. Hän on kirjoittanut mm. näytelmiä, musikaaleja, musiikkisatuja sinfoniaorkestereille, tv-ohjelmia ja kirjoja sekä aikuisille että lapsille. Eppu Nuotio palkittiin monipuolisesta työstään lastenkirjailijana Kaarina Helakisa -palkinnolla vuonna 2010.

Lue lisää

Kuvittaja
Sanna Pelliccioni

Sanna Pelliccioni (s. 1976 Oulussa) on kuvittaja ja lastenkirjailija. Pelliccioni tekee omaa Onni-poika-kuvakirjasarjaa ja kuvittaa erilaisilla tekniikoilla aikuisille ja lapsille. Pelliccionin suomalais-italialainen perhe asuu Helsingissä, toinen jalka Välimerellä. Hän inspiroituu väreistä, metsästä, avojaloin kävelystä, puutarhoista ja kulkemisesta muinaisilla paikoilla. Viimeksi hänet palkittiin kuvituspalkinto Plaquella Bratislavan biennaalissa teoksesta Lappukaulatyttö vuonna 2023.

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515257123

Julkaisuvuosi

2022

Formaatti

Kovakantinen

Sivumäärä

32

Äänen kesto

Ikäryhmä

3-6

Kirjailija

Eppu Nuotio

Kuvittaja

Sanna Pelliccioni