Kuun valossa

5,00 

–81%
Alin hinta 30 päivään:
5,00 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Arviot

Äiti on lentänyt kuuhun ja isä vaihtanut sirkuksesta postille töihin. Lapsi on mielellään yksin kotona, sillä silloin saa olla juuri niin kuin haluaa. Surua käsitellään sadussa tavattoman kauniisti ja lohdullisesti, se sekoittuu lempeästi elämäniloon ja seikkailuun. Yhtenä päivänä lapsi sukeltaa kylpyammeen kautta haaksirikkoutuneiden saarelle, löytää uusia ystäviä ja oppii jännittäviä asioita. Sinikosken tekstissä on filosofisia pohdintoja. Karsikkaan unenomaisen pehmeä vesivärikuvitus herättää tekstin eloon fantastisten hahmojen ja maisemien avulla.

Suomen Kuvalehti, Outi, Hytönen, Vuoden kiinnostavimmat kirjat 2020

Kuun valossa on hirvittävän kaunis ja jokainen sivu on kuin yksittäinen runo.

Kasper Strömman, Kasperin ja Mikon -podcast  

Uusista kuvakirjoista kaikkein luontevimmin ja kevyemmällä tavalla kuolemaa käsitellään mm. kirjassa Kuun valossa (S&S).

Aki-Pekka Sinikosken ja Ilja Karsikkaan tekemästä Kuun valossa -kirjassa on surusta huolimatta ilmavuutta ja unenomaista leikkisyyttä Outi Hytönen, Parnasso

Kuun valossa -lastenkirja on paras lastenkirja mitä mä oon lukenut vuosikausiin. -Siis aivan mielettömän hyvä. (…) Tämä kosketti. Olin aivan tippa linssissä. Suosittelen. Olen omien lapsien kanssa käynyt kymmeniä lastenkirjoja läpi niin tämä nousi ihan sinne kärkeen. Kylmät väreet tulee vieläkin.

Paavo Häikiö, Ylen kulttuuritoimittaja, Kulttuuri Cocktail
Kirjailija
Aki-Pekka Sinikoski

Aki-Pekka Sinikoski (1978) on kahden lapsen isä, kirjailija ja valokuvataiteilija. Sinikoski on opiskellut Taideteollisessa korkeakoulussa, nykyisessä Aalto-yliopistossa, ja Bergenin taideakatemiassa Norjassa. Hänen valokuvia on ollut esillä muun muassa Sydneyssä, New Yorkissa ja Moskovassa. Vuonna 2020 hänellä on New Ghosts -valokuvanäyttelyitä myös eri puolella Suomea, esimerkiksi Helsingissä Galleria Hippolytessä.

Lue lisää

Kuvittaja
Ilja Karsikas

Ilja Karsikas (s. 1978) on helsinkiläinen kuvittaja ja lastenkirjailija, jonka juuret ovat Kajaanissa. Karsikas valmistui graafiseksi suunnittelijaksi Lahden Muotoiluinstituutista 2003. Vuodesta 2009 hän on kuvittanut lastenkirjoja ja toiminut kokopäiväisenä kuvittajana. Hän käsittelee kirjoissaan usein kantaaottavia tai haastava aiheita, yhteiskunnallisia, sosiaalisia tai psykologisia teemoja. Kuvakirjojen lisäksi Karsikas kuvittaa muun muassa lehtiä,

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515250148

Julkaisuvuosi

2020

Formaatti

Kovakantinen

Sivumäärä

36

Äänen kesto

Ikäryhmä

3-6

Kirjailija

Aki-Pekka Sinikoski

Kuvittaja

Ilja Karsikas