Download Kuva:
Download Kuva:
Download Kuva:
Download Kuva:
Download Kuva:
Download Kuva:
Download Kuva:
Nyt Luxus-editio kovissa kansissa!!!

Rakastettujen mediamokien kavalkadi ei ota loppuakseen! Lisää mediamokia kokonaisen kirjan verran, nyt deluxe-lahjalaitoksena mukana Kukkivan syyspervon ja Kaikki ranteet auki -teosten parhaimmisto sekä uusimmat älynväläykset ihmiskunnan kirjallisen tuotannon ehtymättömästä runsaudensarvesta. Lupaamme lopettaa tähän. (Tai siis, lähettäkää vain lisää löydöksiä osoitteeseen viestinnantahtihetkia@gmail.com).

Voi apua, mä kuolen nauruun! Ihan oikiasti pelkäsin, että koska aivoista poksahtaa jokin suoni kun naurusta ei meinannut tulla loppua. Eikös sitä sanota, että vahingonilo on paras ja aidoin ilo. Usein. Yleensä. Toisinaan silti tulee vähän paha mieli kun niin kamalasti naurattaa jonkun toisen tarkoitukseton kömmähdys.

BLOGI, Suvikukkasia

Kivaan kipuun on sellainen paketti huumoria, että tätä en suosittele missään nimessä yleisellä paikalla luettavaksi - esimerkiksi bussiin en uskalla ottaa kirjaa mukaan, sillä herättäisin hekottelullani liikaa huomiota. Tämä olkoon itsepiristyskirjani: kun oikein tympii ja ärsyttää, otan tämän käteeni ja kohta saan jo pyyhkiä silmäkulmiani nauruntyrskäysten säestelemänä. Suosittelen myös vaikkapa tylsien bileiden tunnelmannostattajaksi.
Blogi, Dysphoria

Naurattaa niin että vasta hytkyy. Kieli on ihanaa ja yllätyksellistä, usein myös tahattomasti.
HS-kulttuuritoimitus suosittelee

Toisille nauraminen on tässä kirjassa tahattoman hauskaa ja sallittua. Mainio lahja naurua tarvitsevalle. Älä syö tai juo mitään samaan aikaan kun luet tätä kirjaa.
Milla Sallinen, Aamulehti, Kaleva ja Satakunnan Kansa

Miska Rantanen


Miska Rantanen

Kalsarikänni

Miska Rantanen

Kaikki ranteet auki

Miska Rantanen

Love Records 1966-1979

Miska Rantanen

Mies