Kivaan kipuun

Kirjallisen viestinnän tähtihetkiä. Vol 3.

Alin hinta 30 päivään:

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa
Arviot

Kivaan kipuun on sellainen paketti huumoria, että tätä en suosittele missään nimessä yleisellä paikalla luettavaksi - esimerkiksi bussiin en uskalla ottaa kirjaa mukaan, sillä herättäisin hekottelullani liikaa huomiota. Tämä olkoon itsepiristyskirjani: kun oikein tympii ja ärsyttää, otan tämän käteeni ja kohta saan jo pyyhkiä silmäkulmiani nauruntyrskäysten säestelemänä. Suosittelen myös vaikkapa tylsien bileiden tunnelmannostattajaksi.

Blogi, Dysphoria

Naurattaa niin että vasta hytkyy. Kieli on ihanaa ja yllätyksellistä, usein myös tahattomasti.

HS-kulttuuritoimitus suosittelee

Toisille nauraminen on tässä kirjassa tahattoman hauskaa ja sallittua. Mainio lahja naurua tarvitsevalle. Älä syö tai juo mitään samaan aikaan kun luet tätä kirjaa.

Milla Sallinen, Aamulehti, Kaleva ja Satakunnan Kansa

Voi apua, mä kuolen nauruun. Ihan oikiasti pelkäsin, että koska aivoista poksahtaa jokin suoni kun naurusta ei meinannut tulla loppua. Eikös sitä sanota, että vahingonilo on paras ja aidoin ilo. Usein. Yleensä. Toisinaan silti tulee vähän paha mieli kun niin kamalasti naurattaa jonkun toisen tarkoitukseton kömmähdys.

BLOGI, Suvikukkasia

Kirjailija
Miska Rantanen

Miska Rantanen (s. 1967) on toimittaja Helsingin Sanomissa. Hän on valmistunut valtiotieteiden maisteriksi ja tehnyt lopputyönsä 1970-luvun suomalaisesta poliittisesta laululiikkeestä. Ennen Helsingin Sanomia Rantanen työskenteli Yliopisto-lehdessä, Ylioppilaslehdessä ja Nurmijärven Sanomissa sekä avusti muun muassa Rumbaa ja Imagea.

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot