Kuinka jauhenliha pestään ja muut unohtumattomat kysymykset ja vastaukset

Suomen suurin, kaunein ja suosituin keskustelupalsta täyttää vuonna 2018 jo 20 vuotta! Vauva-lehden keskustelupalsta syntyi alun perin äitien ja naisten ikiomaksi vertaistukikanavaksi, ja vuosien mittaan siitä on kasvanut koko kansan nopeasti reagoiva ja kaikki aiheet kattava tiedonlähde. Vauva.fin keskustelupalstalta löytyy varma vastaus jos toinenkin mihin tahansa mieltä askarruttavaan pulmaan, oli kyseessä sitten terveyteen, kotitalouteen, uutisiin, politiikkaan tai seksielämään liittyvä ongelma. Luetuimpia keskusteluja jaetaan sosiaalisessa mediassa, ja ne elävät vuodesta toiseen. Suosituimmissa keskusteluketjuissa on jopa 10 000 kommenttia ja niitä on luettu yli 2 miljoonaa kertaa. Vauva.fin hilpeimmät ja hulluimmat keskustelut on nyt koottu riemastuttavaksi, sensuroimattomaksi lukupaketiksi, jonka sivuille on ikuistettu kaikki parhaat ohjeet ja elämänviisaudet vuosien varrelta.
 

Osta

6.00 € 24.00 €

Vaikka Monosen toimittamaan kirjaan on valikoitunut lähinnä palstan huvittavimpia keskusteluja, pelkkää läpänheittoa Aihe vapaa -palsta ei kuitenkaan ole. Se on myös tärkeä vertaistukiryhmä niille, jotka käsittelevät elämässään rankkoja ajanjaksoja. Sellaisiin ketjuihin eivät huumorinkaan lonkerot ulotu.
Yksi tyypillinen Aihe vapaa -ketjujen alalaji ovat jatkuvajuoniset kertomukset. Ne ovat ainakin kertomuksen kirjoittajan mukaan totta. Kertomuksissa kirjoittaja alkaa ensin saada vihjeitä kumppaninsa uskottomuudesta ja ryhtyy selvittämään pettämisvyyhtiä. Sitten hän raportoi löydöksistään keskustelupalstalle miltei reaaliajassa.Palstalla juorutaan myös julkisuuden henkilöiden parisuhdesolmuista ja rikoksista, mikä vetää puoleensa uteliaita ihmisiä.
Sonia El Kamel, Helsingin Sanomat
 

Aihe vapaan keskusteluista uusi hulvaton kirja.
Huumorin lisäksi Aihe vapaassa on toinen puoli. Parhaimmillaan se tarjoaa samaistumispintaa, vertaistukea, lohduttavan olkapään ja tsemppausta vaikka tiukassa ihmissuhdetilanteessa.
Katri Jaalamaa, Vauva-lehti
 

Tätä lukiessani nauroin raikuvammin kuin todennäköisesti kertaakaan aikaisemmin tänä vuonna.
Tämä kirja sopii myös ääneen luettavaksi. Väittäisin, että se jopa piristää väsähtänyttä ruuhkavuosien parisuhdetta.
Heli Virtanen, Maaseudun tulevaisuus
 

Nauroin ja hirnuin ääneen kuin mielipuoli kirjaa lukiessani, yritin kovasti myös kertoa juttuja vieressä istuvalle miehelleni joka katseli minua oudosti mutta en juuri naurultani saanut puhuttua. Nelivuotias lapsemme totesi, että jos äiti vielä kerran naurat niin saat kyllä muuttaa muualle. Siirryin sitten lukemaan yksikseni jotta sain hihitellä rauhassa. Osa jutuista olikin jo tuttuja, mm. "mieheni on narsissi" ja "pesetkö jauhenlihan ennen käyttöä". Voi hyvä luoja näitä juttuja! Sinun on ihan pakko lukea tämä kirja!
Suvikukkasia-blogi
 

Paula Mononen