Keskivaikea vuosi

Muistiinpanoja masennuksesta

5,00 

–50%
Alin hinta 30 päivään:
5,00 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Arviot

Vanhatalon kirja on kokonaisuudessaan kirja, jonka lähes tulkoon ahmaisin.

Blogi; Kirjapolkuni

Se on huumorin sävyttämä tilitys modernin ihmisen maailmantuskasta, ja siitä, millaisia vaikeuksia elämä voi heittää eteen niin sanotulle kympin tytölle. Synkästä aiheesta huolimatta teos on hauska.

Kirsti Vuorela, Länsi-Savo  

Eikä kirja kerro pelkästään masennuksesta, vaan myös rakkaudesta omaa miestä ja lapsia sekä myös taloon saapuvaa koiraa kohtaan. Se kuvaa mielenkiintoisesti kirjailijan työtä. Se kertoo elämästä ja vuodenajoista. Mutta toki siinä myös mietitään mielen terveyttä ja sairautta – mikä on sairautta ja mikä ihmisen persoonallisuutta, mistä voi odottaa parantuvansa ja mistä ei.

BLOGI, Syksyn lehtiä

Keskivaikea vuosi on niitä teoksia, joita masennuksen kokeneet eivät halua jättää väliin.

BLOGI, Rakkaudesta kirjoihin

Tarina masennuksesta. Jotka tietävät mistä on kyse, haukkovat henkeään. Juuri näin. Jotka eivät tiedä, pääsevät ehkä vähän lähemmäs ymmärrystä. Anu Salo, Loimaan lehti Se on huumorin sävyttämä tilitys modernin ihmisen maailmantuskasta, ja siitä, millaisia vaikeuksia elämä voi heittää eteen niin sanotulle kympin tytölle. Synkästä aiheesta huolimatta teos on hauska. Kirsti Vuorela, Länsi-Savo   Eikä kirja kerro pelkästään masennuksesta, vaan myös rakkaudesta omaa miestä ja lapsia sekä myös taloon saapuvaa koiraa kohtaan. Se kuvaa mielenkiintoisesti kirjailijan työtä. Se kertoo elämästä ja vuodenajoista. Mutta toki siinä myös mietitään mielen terveyttä ja sairautta mikä on sairautta ja mikä ihmisen persoonallisuutta, mistä voi odottaa parantuvansa ja mistä ei. BLOGI, Syksyn lehtiä Keskivaikea vuosi on niitä teoksia, joita masennuksen kokeneet eivät halua jättää väliin. BLOGI, Rakkaudesta kirjoihin Vanhatalon kirja on kokonaisuudessaan kirja, jonka lähes tulkoon ahmaisin. Blogi; Kirjapolkuni Kirjailija Pauliina Vanhatalo kertoo omakohtaisessa teoksessaan vuodesta keskivaikean masennuksen kanssa. Hän pukee sanoiksi sen, miltä masennus tuntuu, millaisia odotuksia masennusta sairastavaan liitetään ja millaista on olla masentunut äiti.

Emmi Laukkanen, Kotivinkki

Kirjailija Pauliina Vanhatalo kertoo omakohtaisessa teoksessaan vuodesta keskivaikean masennuksen kanssa. Hän pukee sanoiksi sen, miltä masennus tuntuu, millaisia odotuksia masennusta sairastavaan liitetään ja millaista on olla masentunut äiti.

Emmi Laukkanen, Kotivinkki
Kirjailija
Pauliina Vanhatalo

Pauliina Vanhatalo (s. 1979) on raahelainen kirjailija, jonka sukujuuret ovat Tornionjokilaaksossa. Koulutukseltaan hän on filosofian maisteri. Vanhatalon tuotantoon kuuluu lukuisia romaaneja, omaelämäkerrallinen nonfiktiivinen trilogia ja Veera Vaahteran nimellä julkaistuja viihdekirjoja. Hän on myös suomentanut Deborah Levyn ja Rebecca Solnitin teoksia. Palkinnot ja ehdokkuudet: Alfred Kordelinin Raahen rahaston taidepalkinto 2020 Botnia-kirjallisuuspalkintoehdokas

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515241214

Julkaisuvuosi

2016

Formaatti

E-kirja, Pokkari, Äänikirja

Sivumäärä

236

Äänen kesto

Ikäryhmä

Kirjailija

Pauliina Vanhatalo

Lukija

Anni Kajos