Tämä kirja muuttaa elämäsi

Alisa on vaihtanut koulua, mutta kaikki on muuttunut ihan kamalaksi. Isot pojat kiusaavat häntä ja ilkkuvat liian isoja korvia. Liisa joutuu pakenemaan koulun jälkeen kirjastoon melkein joka päivä. Yhtenä päivänä hän löytää hyllystä kirjan, jonka selkä hehkuu punaisena. Käsikirja supersankareille, kannessa lukee. Kirja tuntuu kutsuvan juuri Alisaa. Ensimmäisellä sivulla kerrotaan, että tämä kirja muuttaa elämäsi. Kirja lupaa opettaa 101 kykyä, joita treenamalla tulee supersankariksi. Onko se mahdollista?
Käsikirja supersankareille on vauhdikas kuvakertomus lapsesta, joka ottaa ohjat omiin käsiinsä. Kirjan lopussa on tietoa siitä, mistä lapsi saa apua oikeisiin kiusaamistilanteisiin.
Ruotsissa kirja on ollut yllätyshitti: neliosaisen sarjan ensimmäistä osaa on myyty jo yli 100 000 kappaletta. Sarjan seuraava osa ilmestyy suomeksi syksyllä 2019.
 

Osta

20.00 €

Tyttäreni Neea, 10, luki kirjan melkein samalta istumalta, mikä ei ole ihme, sillä runsaasti kuvitetussa teoksessa on tekstiä vähäisesti. Se siis sopii tekstinjälkeiseen aikakauteemme mainiosti. Neea piti erityisesti supersankaritaitojen opetteluvaiheesta, mitä piti kirjan hauskimpana osana. Hän arvosti myös sitä, että kirjan lopussa on tietoa siitä, mistä saa apua oikeisiin kiusaamistilanteisiin
Jussi Lehmusvesi, Helsingin Sanomat
 

Agnes Våhlund
Elias Våhlund


Elias & Agnes Våhlund

Käsikirja supersankareille. Osa: 8 Pitkä yö

Elias Våhlund & Agnes Våhlund

Käsikirja supersankareille. Osa 7: Takaisin

Elias Våhlund & Agnes Våhlund

Käsikirja supersankareille. Osa 6: Outoja aikoja

Elias Våhlund & Agnes Våhlund

Käsikirja supersankareille osa 5: Kadonneet

Elias Våhlund & Agnes Våhlund

Käsikirja supersankareille osa 4. Susi tulee

Elias Våhlund & Agnes Våhlund

Käsikirja supersankareille osa 3. Uusia voimia

Elias Våhlund & Agnes Våhlund

Käsikirja supersankareille 2