Download Kuva:
EUFROSINA CRUZ Kuvittanut Paola Rollo
Download Kuva:
JANE AUSTEN Kuvittanut Sophia Martineck
Download Kuva:
COCO CHANEL Kuvittanut Karolin Schnoor
Download Kuva:
SYLVIA EARLE Kuvittanut Geraldine Sy
Download Kuva:
HATSHEPSUT Kuvittanut Eleni Kalorkoti
Download Kuva:
AMNA AL HADDAD Kuvittanut Eline van Dam
Download Kuva:
MELBA LISTON Kuvittanut Alice Barberini
Download Kuva:
WANGARI MAATHAI Kuvittanut Thandiwe Tshabalala
Download Kuva:
Vapaa käyttö
Lukunäyte
Roolimalleja itsenäisille lapsille

Maailmalla ilmiöksi noussut kirja Good Night Stories for Rebel Girls, suomeksi Iltasatuja kapinallisille tytöille kertoo sadan itsenäisen naisen tarinan iltasadun muodossa. Kokonaisuutena kirja on komea kunnianosoitus naisille, kuvataiteelle ja jokaiselle tytölle, joka saa kyseisen kirjan yöpöydälleen. Se on inspiroivaa luettavaa myös vanhemmille, jotka kaipaavat lapsilleen monipuolisempia roolimalleja.
Tavanomaisten prinsessasatujen sijasta tässä ihanassa iltasatukirjassa tutustutaan sataan todelliseen tyttöön ja naiseen, jotka ovat muuttaneet maailmaa tai oman elämänsä rohkeasti ja lupaa kyselemättä. He ovat eläneet kauan sitten tai he elävät nyt: he ovat hallitsijoita, merirosvoja, taiteilijoita, urheilijoita, astronautteja, tieteilijöitä, tai ihan tavallisia ihmisiä, jotka ovat tehneet jonkin pelottoman valinnan.
Loisteliaan kuvituksen ovat toteuttaneet 60 kuvittajanaista eri puolilta maailmaa. Iltasatuja kapinallisille tytöille on kirja kaikille lapsille, joiden toivot kasvavan itsenäisiksi ja toisia kunnioittaviksi ihmisiksi.
Kirjan on suomentanut Maija Kauhanen.

 

Äänikirja
Paperikirja
Osta

5.00 € 32.00 €

Iltasatuja kapinallisille tytöille -huuma on saavuttanut myös Lue meille äitikulta -blogin. Miten tärkeä kirja! Aion kääriä tämän kirjan pakettiin ja antaa sen jouluaattona yhteiseksi lahjaksi molemmille tytöilleni, joille toivon sydämeni pohjasta rohkeutta kulkea omia polkujaan.
Lue meille äitikulta -blogi

Itse luin kirjaa kuudesluokkalaiseni kanssa. Hän lumoutui kirjasta niin, että halusi lukea satuja minulle ääneen ja innostui myös hakemaan lisätietoa useista kirjan naisista. Olen tästä iloinen monestakin syystä: mikä voisi olla parempaa kuin yhteinen lukuhetki oman lapsen kanssa. On melkoista hemmottelua olla se, jolle luetaan. Toiseksi kirja ehkä tärkein tehtävä, saada naisten historiaa tunnetummaksi, täyttyi: tarve ahmia lisätietoa kertoo jo omaa voimauttavaa tarinaansa.
Lumiomena-blogi

Nämä sadan periksi antamattoman naisen tositarinat tulisi lukea jokaiselle maailman lapselle. Lyhyet tarinat eivät ehdi kyllästyttää ja osuvat motot tarjoavat viisautta ja luovat uskoa lapsen mahdollisuuksiin. Rankatkaan tarinat eivät jää vaille toivoa, sillä naiset saavuttavat päämääränsä. Naistarinoistaan huolimatta kirja on merkittävä kokemus myös pojille. Oma elämyksensä ovat naisista tehdyt komeat muotokuvat.  Marjaana Roponen, Aamulehti

Kirjassa tutustutaan sataan todelliseen tyttöön ja naiseen, jotka ovat muuttaneet maailmaa tai oman elämänsä rohkeasti ja lupaa kyselemättä. He ovat eläneet kauan sitten tai he elävät nyt: he ovat hallitsijoita, merirosvoja, taiteilijoita, urheilijoita, astronautteja, tieteilijöitä, tai ihan tavallisia ihmisiä, jotka ovat tehneet jonkin pelottoman valinnan. Sopii hyvin myös vanhempien luettavaksi.
Päivi Luosma, Päivän Lehti

Iltasatuja kapinallisille tytöille: 100 tarinaa ihmeellisistä naisista on niin ilo mielelle kuin silmillekin.
Maria Store, Kokkola-lehti

Kokonaisuutena kirja on komea kunnianosoitus naisille, kuvataiteelle ja jokaiselle tytölle, joka saa kyseisen kirjan yöpöydälleen. Se on taatusti vapauttavaa luettavaa myös vanhemmille, jotka kaipaavat lapsilleen monipuolisempia roolimalleja.
Valopolku-blogi

Elena Favilli
Francesca Cavallo


Francesca Cavallo & Favilli, Elena

Minä, kapinallinen tyttö

Elena Favilli & Francesca Cavallo

Iltasatuja kapinallisille tytöille 2