Download Kuva:
Vapaa käyttö
Download Kuva:
Beyoncé, kuvitus: Eline van Dam (CMYK)
Download Kuva:
Alice Ball, kuvitus: Martina Paukova (CMYK)
Download Kuva:
Audrey Hepburn, kuvitus: Marta Signori (CMYK)
Download Kuva:
Johanna Nordblad, kuvitus: Geraldine Sy (CMYK)
Download Kuva:
Rachel Carson (RGB), kuvitus: Sarah Wilkins
Download Kuva:
Shamsia Hassani (RGB), kuvitus: Christina Portolano
Aidot ja alkuperäiset kapinalliset tytöt palaavat!

Valtavaan suosioon maailmalla ja Suomessa noussut, ainutlaatuinen Iltasatuja kapinallisille tytöille saa odotettua jatkoa! Luvassa on kokonaan uusi kokoelma, joka esittelee sata merkittävää naista inspiroivien tarinoiden välityksellä. Jokaisesta maailmaa muuttaneesta sankarittaresta on eri taiteilijan toteuttama muotokuva kuvakokoelma on, jos mahdollista, entistäkin upeampi.
 
Mukana kakkososassa on useita lukijoiden ehdottamia entuudestaan tuntemattomampia sankarittaria eri puolilta maailmaa mutta myös paljon tuttuja historian ja nykypäivän nimiä, kuten Beyoncé, Yeonmi Park, Angela Merkel, Madonna, Audrey Hepburn, Kristiina Suuri, Chimamanda Ngozi Adichie, Steffi Graf, J. K. Rowling, Mata Hari, Simone Weil ja Nefertiti.
 
Mikä näitä niin täysin erilaisia naisia hallitsijoita, poptähtiä, urheilijoita, poliitikkoja, ihmisoikeusaktivisteja, taiteilijoita ja tieteilijöitä yhdistää?
Päättäväisyys, aktiivisuus ja tinkimättömyys: kukin on pitänyt päänsä ja tehnyt työtä saavuttaakseen sen, mitä haluaa. Kiiltokuvia he eivät ole: he ovat todellisia naisia.
 

Äänikirja
Paperikirja
Osta

32.00 €

Elena Favilli
Francesca Cavallo


Francesca Cavallo & Favilli, Elena

Minä, kapinallinen tyttö

Elena Favilli & Francesca Cavallo

Iltasatuja kapinallisille tytöille