Amelian luut

10,00 

–67%
Alin hinta 30 päivään:
10,00 €
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:
Arviot

Mikkosen toinen romaani on mielenkiintoinen sekoitus dystopiaa ja historiallista romaania, jonka kruunaa herkkä, lyyrinen kieli. Romaani ei sorru selittämään itseään, vaan tarjoilee oivalluksia pieninä vihjeinä ja yksityiskohtina. Monialaisuus sekä kirjailijan kyky olla selittämättä liikaa tekevät kokonaisuudesta voimakkaan.

Marissa Mehr, Turun Sanomat

Minna Mikkosen toinen romaani Amelian luut on kaunis, episodimainen teos, jossa liikutaan eri aikakausilla katoavaisuuden ja toiveikkuuden teemoissa. (--) Amelian luut on monitasoinen teos, jossa tapahtumia kuvataan kuin taskulampulla valaisten, tuoden esiin yksittäisiä hetkiä, joista rakentuu puhutteleva kokonaisuus.

Henna Saarenketo, Mun Oulu  
Kirjailija
Minna Mikkonen

Minna Mikkonen (s. 1983) on oululaistunut suomussalmelaislähtöinen kirjailija. Hän on opiskellut muun muassa lähihoitajaksi ja filosofian maisteriksi. Mikkonen työskentelee myös yhteisötaiteilijana, monitaiteellisissa työryhmissä esitystaiteen kentällä sekä mentorina kirjoittajille. Teoksissaan hän on käsitellyt katoamisen, kadottamisen, yhteyden, poissaolon, surun ja muistin teemoja, ja haluaa kirjoittaessaan vaalia kokeilevaa tekemisen tapaa.

Lue lisää

Lisätiedot

Lisätiedot

ISBN

9789515255433

Julkaisuvuosi

2022

Formaatti

E-kirja, Kovakantinen

Sivumäärä

288

Äänen kesto

Ikäryhmä

Kirjailija

Minna Mikkonen