Download Kuva:
EUFROSINA CRUZ Kuvittanut Paola Rollo
Download Kuva:
JANE AUSTEN Kuvittanut Sophia Martineck
Download Kuva:
COCO CHANEL Kuvittanut Karolin Schnoor
Download Kuva:
SYLVIA EARLE Kuvittanut Geraldine Sy
Download Kuva:
HATSHEPSUT Kuvittanut Eleni Kalorkoti
Download Kuva:
AMNA AL HADDAD Kuvittanut Eline van Dam
Download Kuva:
MELBA LISTON Kuvittanut Alice Barberini
Download Kuva:
WANGARI MAATHAI Kuvittanut Thandiwe Tshabalala
Lukunäyte
Roolimalleja itsenäisille lapsille!

Tätä kirjaa meiltä on kyselty! Maailmalla ilmiöksi noussut kirja Good Night Stories for Rebel Girls saadaan suomeksi: teos ilmestyy kaikkiaan 35 kielellä. Upeasti kuvitettu teos kertoo sadan itsenäisen naisen tarinan iltasadun muodossa. Kokonaisuutena kirja on komea kunnianosoitus naisille, kuvataiteelle ja jokaiselle tytölle, joka saa kyseisen kirjan yöpöydälleen. Se on inspiroivaa luettavaa myös vanhemmille, jotka kaipaavat lapsilleen monipuolisempia roolimalleja.
Tavanomaisten prinsessasatujen sijasta tässä ihanassa iltasatukirjassa tutustutaan sataan todelliseen tyttöön ja naiseen, jotka ovat muuttaneet maailmaa tai oman elämänsä rohkeasti ja lupaa kyselemättä. He ovat eläneet kauan sitten tai he elävät nyt: he ovat hallitsijoita, merirosvoja, taiteilijoita, urheilijoita, astronautteja, tieteilijöitä, tai ihan tavallisia ihmisiä, jotka ovat tehneet jonkin pelottoman valinnan.
Loisteliaan kuvituksen ovat toteuttaneet 60 kuvittajanaista eri puolilta maailmaa. Iltasatuja kapinallisille tytöille on kirja kaikille lapsille, joiden toivot kasvavan itsenäisiksi ja toisia kunnioittaviksi ihmisiksi.
Kirjan on suomentanut Maija Kauhanen.

 

Iltasatuja kapinallisille tytöille -huuma on saavuttanut myös Lue meille äitikulta -blogin. Miten tärkeä kirja! Aion kääriä tämän kirjan pakettiin ja antaa sen jouluaattona yhteiseksi lahjaksi molemmille tytöilleni, joille toivon sydämeni pohjasta rohkeutta kulkea omia polkujaan.
Blogi, Lue meille äitikulta